Sinoz Krem Kullanıcı Yorumları, Fiyatı, Faydaları ve Yan Etkileri

Kişiler ciltlerine oldukça fazla dikkat etmekte ve bebek gibi bir cilt sahibi olabilmek için tüm yollara başvurmaktadır. Bu yolda kremler çeşitli maskeler ve güzellik merkezleri gibi birçok noktalara uğrak verilmektedir. Bunlardan birisi de her türlü cilt problemlerine karşılık veren sinoz cilt ürünleridir. Firma cilt sorunları ile baş edebilmek için maske, güneş kremi veya leke kremi gibi birçok ürün yelpazesini sizlere sunmaktadır. Kişilerin ürünleri satın almadan önce dikkat ettikleri noktaların başında ise kullanıcı yorumlarıdır. Sinoz krem yorumları yapan kişilerin, ürünler hakkında birkaç yorumunu incelemek gerekirse şu noktalara değinilebilir:

Sinoz Leke Kremi Hakkında

Sinoz ürünlerinden en çok tercih edilenlerden birisi de leke kremi olmaktadır. Ürünü tercih eden kişilerin yapmış olduğu yorumlar arasında en dikkat çekenlerden birisi de hamilelik, güneşten oluşan lekeler ve çillere karşı oldukça iyi geldiği görüşleridir. Sinoz krem yorumları içerisinde bir kullanıcı piyasada bulunan tüm ürünleri denediği halde çillerinin geçmediğini ve son olarak sinoz leke kremine rastladığını ve bir kutu bitirdiğinde bile mucizevi sonuçlar elde ettiğini bu yüzden sinoza çok teşekkür ettiğini yazmıştır. Firma tüm ürünlerinde yoruma ve görüşlere açık olduğundan yorum kısmı olumlu veya olumsuz görüşlerin yazılabileceği bir platform olarak herkese açıktır. Sizlerde ürün hakkında daha detaylı bilgiler alabilmek için Sinoz krem yorumları kısmından faydalanabilirsiniz.

Bakım Kremleri Hakkında

İlerleyen yaşlarda oluşan çizgilerin şimdiden önüne geçebilmek için 30’lu yaş gruplarının en çok tercih ettiği ürünler bakım kremleri olmaktadır. Sinoz krem yorumları içerisinde en çarpıcı olan 25 yaşlardan sonra oluşan göz çevresindeki kaz ayaklarının oluşumunu engelleyen kremlere duyulan sempatinin yorumları dikkat çekmektedir. Kişiler, Sinoz krem yorumları yaparken çok memnun kaldıklarını, göz altı morlukları için bile oldukça etkili olduğunu ve göz altı torbalarının da zamanla kullanımda yok olduğunu belirtmişlerdir. Ayrıca yorumlarında diğer kişilere önermeyi de ihmal etmemişler. Burada hemen herkesin her ürünü altına yapmış olduğu yorumlardan birisi de ürünün dikkatli ve düzenli kullanılması gerektiği görüşüdür. Düzenli kullanımda etkili sonuçlar alındığı belirtilmiştir.

Sinoz Krem ile İlgili Kullanıcıların Yorumları

  • Arkadaşım için alıp iki kutu bitirdiğim. ama vaatlerini asla yerine getirmeyen leke kremi. lekelerde biraz açılma oluyor ama krem uygulamayı bırakınca hepsi geri geliyor. %100 leke temizliği diye reklam yapan markayı da, bu vaadi doğru gibi anlatan blogger ve bloggerları da kınıyorum.
  • Instagram fenomenlerine kanıp aldığım ve bir daha asla almayacağım üründür kendileri. birincisi fiyat, gramaj ve işe yararlılığa bakınca sınıfta kalıyor. o kadar para verdim koca bir top içinde hap kadar krem geldi ve üç dört haftada bitiverdi. kullandığım süre boyunca da bir işe yarama kırıntısı bile göremedim. düzenli kullanımda işe yarar diyorlar da ona akıtacağım parayla gider klinikte leke tedavisi olurum.
  • Canım ben 12 ağustosta başladım sinoz leke kremine ve maskesine . Bugün 10 eylül neredeyse 1 ay oldu ama hala sivilce lekelerim geçmedi kırmızı lekelerim vardı çok derin olmayan onlara bile etki etmedi kutunun yarısına geldim maske siyah noktaları ve sivilceyi geçirdiğini vaadediyodu etkisi olmadı. Leke kremi de sivilce lekerini geçirmedi. Sinoz bence çok şişiriliyo sırf reklam
  • Sinoz hiç kullanmadım ama kullanmayı da düşünmüyorum açıkçası o instagrama reklam vermeleri filan benim gözümde bitirdi markayı ayrıca kullanan bir kaç arkadaşım var onlarda nemlendirici kremden farkı olmadığını söylediler. Doktora gidersen çok daha güzel eczane kremleri yazabilir sana hem daha çok işe yarar
  • Bende kullandım bu kremden ve hiçte memnun kalmadım. Sözde lekeyi gideriyor, doğal cilt rengini sağlıyor gibi gibi yalanlara inanıp gidip boşuna paranızı kaptırmayın. Ürünün eczanelerde satılıyor olması gözünüzü boyamasın. Ben pişman kaldığımı bilmenizi isterim.
  • Bir haftadır kullanıyorum ve hiç bir şekilde memnun kalmadım. Kullanmak isteyenler bence doktor tavsiyesi üzerine ürün alsınlar. Ben yorumları okuyup bu ürünü alan biri olarak çok pişmanım.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir