Sharp Servis Merkezi Bir Telefon Uzağınızda!

Sharp servis televizyon hizmeti, aktif olarak vermiş olduğumuz hizmetlerimizden yalnızca bir tanesidir. İstanbul’da bulunan firmamız birçok elektronik cihaz markasında sorun meydana geldiğinde, adresleri ziyaret etmekte ve sorun meydana getiren ürünlerin onarımını gerçekleştirmektedir. Sharp markasına ait bir televizyona sahipseniz ürün belirli zamanlarda bozulabilmektedir.

Üründe herhangi bir bozulma meydana geldiğinde kişinin kendi başına ürünü düzeltmeye çalışması, asla yapılmaması gerekenler arasında yer almaktadır. Aksi halde üründe geri dönüşü olmayacak bir sorun meydana gelebilir, bu da kişinin yeni bir televizyon almasına sebebiyet verebilir. Sharp servis hizmeti, niteliği itibari ile oldukça güvenilir, birçok müşteriye daha önce hizmet vermiş kuruluşlardan bir tanesidir. Ürün desteği ve onarımı tarafımızdan sunulmaktadır.

Servis Ücretleriniz Ne Seviyede?

Sharp servis, yukarıda da bahsetmiş olduğumuz üzere, markaya ait herhangi bir ürün kullananların ve bu ürün ile ilgili teknik bir sorun yaşayanların aldığı hizmetin genel adıdır. Firmamız İstanbul’un tamamında servis hizmeti vermektedir ve her geçen gün faaliyet verdiği alanları artırmaktadır. İstanbul’dan birçok müşterimiz bulunmakta, her biri aldığı hizmetten memnun olmakla beraber referansımız olmaktadır.

Bir yıllık garanti hizmetimiz de piyasada yer alan rakiplerimizin kullanıcılara sunmadığı hizmetler arasında bulunmaktadır. Sharp markasına ait bir televizyon kullanıyorsanız, arızalandığı zaman 444 78 56 telefonumuzu arayabilir, servis verecek firma olarak bizi tercih edebilirsiniz.

Web: https://www.sharpservis.co

Ersin

Napcan kiiii?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir