Samsung Galaxy S7 Alınır mı? Özellikleri ve Fiyatı

2016 yılı içerisinde çıkan Samsung’un yeni amiral gemisi Samsung Galaxy S7’yi inceledik. Tasarımıyla, özellikleriyle Galaxy S7 özellikleri nelerdir? Galaxy S7 ne kadar? Galaxy S7 alınır mı? sorularının cevaplarını birlikte inceleyelim.

Samsung Galaxy S7 Özellikleri Nelerdir?

2016 yılında yaşanan Note 7 facialarından sonra S7 ile beklentileri karşılamaya çalışan Samsung firması, Galaxy S7’yi piyasaya büyük ekran ve ince profil ile sürerek ilgileri üstüne çekmeye çalıştı. Suya dayanıklı bir yapı ile üretilen Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge seriler, su damlalarına, su dökülmelerine ve hatta tamamıyla su içerisinde kalsa dahi dayanım göstereceği söyleniliyor. Dünya’da yapılan ilk çift pikselli akıllı telefon kamerasına sahip olan Galaxy S7 ailesi, en düşük ışık koşullarında dahi mükemmel fotoğraf tecrübeleri yaşamayı vadediyor. 200 GB’a kadar genişletilebilir hafıza deneyimi sunan Samsung, Galaxy serisi ile birlikte oyun severleri de ihmal etmedi. Özel oyun kontrol merkezi ve özel oyun video kaydı özellikleri ile mobil oyun severlerin ilgisini çekmeyi başaran S7, 3600mAh gücünde bir batarya ile kullanıcıları ile buluşuyor.

Samsung Galaxy S7 Ne Kadar?

Yeni özellikleri ile birlikte USB ve kulaklık girişlerinden dahi tozlanma ve nemlenmeye karşı dayanıklı olduğunu savunan Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge cihazları, ekstra olarak kullanılan kapak ve kılıfların artık bir gereğinin olmadığını söylese de, siz yine de telefonlarınızı kılıfsız kullanmamaya özen gösterin. 2.699 Türk Lirasından başlayan fiyatlar ile meraklıları ile buluşan Samsung Galaxy S7 ve Samsung Galaxy S7 Edge, artan hafıza seçenekleriyle birlikte değişen bir fiyat aralığına sahip.

Samsung Galaxy S7 Alınır Mı?

Özellike “patlayan Note 7” facialarından sonra uçaklara dahi alınmamaya başlayan Samsung firması, yaşadığı bu kötü gelişmeyi S7 ile atmaya çalışsa da ne kadar başarılı olur bilinmez. Samsung Smart Switch uygulaması sayesinde Samsung cihazlar arasında geçiş yapanlara kolaylık sağlayacağını da duyuran Samsung, özellikle mobil oyun meraklılarının ilgisini çekeceğe benziyor.

Ersin

Napcan kiiii?

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir