Rossmann İş Başvurusu, Çalışma Şartları ve Maaşları 2021

Ülkemizin en büyük kozmetik ve kişisel bakım ürünleri mağazalarından birisi olan Rossmann, Alman kaynaklı bir firmadır. Buna nazaran ülkemizdeki potansiyeliyle istihdam konusuna da katkı sağlayan firma, şu sıralar yeni şubelerinin açılışını da yapabilir. Eğer Rossmann gibi büyük bir firmaya iş başvurusu yapacaksanız, alttaki şartları ve maaşları incelemenizde fayda olacaktır. Peki bakalım Rossmann firmasının maaşları ve çalışma şartları nasıl?

Rossmann Çalışma Şartları

Rossmann firmasında personellerin günlük çalışma saati 8 saat olarak belirlenmiştir. Ayrıca bu sürece yemek ve çay molaları da dahil edilirken, tüm personellere haftada bir gün izin hakkı tanınmaktadır. Ayrıca firmada 1 yılınızı doldurmanız durumunda, 14+2 günlük yıllık izin hakkınızı da kullanabilirsiniz.

Vardiyalı bir sistemle personel çalıştıran Rossmann, her hafta vardiyalarını değiştirmektedir. Yani firmada işe girerseniz, her hafta değişen vardiya sistemiyle çalışırsınız.

Rossmann Maaşları

Rossmann firmasında çalışan personeller asgari ücret kazanmaktadır. Ayrıca prim usulüyle çalışan firmada, çalıştığınız şube belirlenen kotayı aştığı taktirde maaşınızın 4/1’i kadar prim ödülü alabiliyorsunuz.

Rossmann gibi büyük bir firmada çalışıyorsanız, doğal olarak yemek ve yol masraflarınız da karşılanacaktır. Yemek masrafları için gereken ücretler personellere tahsis edilen Multinet benzeri kartlara yatırılmaktadır. Ayrıca personellere verilen yol ücretleri de, maaşla beraber ödenmektedir.

Son olarak yönetici maaşlarının, normal personellere göre çok daha farklı olduğunu belirtebiliriz.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir