Replika iPhone X IMEI Nasıl Değiştirilir?

Apple’ın 10.yılına özel ürettiği iPhone X modelinin, replika modelleri piyasa üzerinde çoğalmaya başladı. Replika modellerine IMEI kodu atmak ne kadar zor görünse de, bunun basit bir kodu bulunuyor. Basit birkaç işlemden sonra replika iPhone X modelinize kolaylıkla IMEI kodu girebileceksiniz. Fakat bu işlem için elinizde kullanmadığınız bir telefonun 15 haneli IMEI kodu olmak zorunda.

Replika iPhone IMEI Değiştirme Kodu

Önce elinizde bulunan telefonunuzun arama kısmını açmalısınız. Numara girme bölümüne *#364016# kodunu yazarak arama tuşuna basın. İkinci aşamada ise karşınızda Engineer Mode, yani mühendislik bölümünü göreceksiniz. Karşınıza çıkan bölmede IMEI kısmına girin. Açılan sayfada IMEI yazan yere, elinizde bulunan 15 haneden oluşan IMEI kodunun girişini yapın. Girişi yaptıktan sonra Write IMEI seçeneğine dokunun ve son olarak OK tuşuna basarak onay verin.

Başarılı bir şekilde IMEI kodunuzu yeni telefonunuza girmiş oldunuz. Eğer kodunuzun doğru olduğunu sorgulamak isterseniz, telefonunuzun arama bölmesine gelerek *#06# yazıp arama tuşuna basmanız yeterli olacaktır.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir