Real Madrid’de 22 günde 9 futbolcu kaybı büyük şok yaratıyor!

Bugünlerde Real Madrid oldukça zor günler geçiriyor. En büyük ve güçlü takımlardan biri olmasına rağmen kadro kurmakta zorlanıyor. La Liga’da şampiyonluk mücadelesi veren Real Madrid sakatlıklar ve cezalı futbolcuların çokluğu nedeni ile maçlara kadro oluşturamıyor. Takımdan ayrılan futbolcuların yanı sıra cezalı ve sakatlar nedeni ile lig maçlarına eksik kadro ile çıkmak zorunda kalıyor.

Real Madrid takımının teknik adamı ZinedineZidaneson lig maçında sahaya 17 futbolcu çıkartabildi. Ligde Atletico Madrid’in ardından ikinci sırada yer alan takım şampiyonluk mücadelesi vermesi gereken bir dönemde yaşanan şok sakatlık ve kayıplarla zor günler geçiriyor.

Real Madrid birçok oyuncusunu kiralık olarak göndermesiyle kadrosunu bir hayli daralttı. Bunun yanında yaşana sakatlıklar ve cezalı oyuncular nedeni ile bu daralma artık karo oluşturmaya engel bir hale geldi. Ocak ayının başında Luka Jovic ve Martin Odegaard’ı kiralık olarak gönderen takım bu futbolcuları arar oldu.

Daralan kadro ile zor günler geliyor

Ligde ikinci sırada yer alan Real Madrid en yoğun mücadele döneminde beklenmedik günler geçiriyor. Bu durum bahis severlerinde de dikkatinden kaçmıyor.  Loonabet sitesi üzerinden tahmin yapan tüm sporseverler bu gidişatın sonunu merak ediyor.

Sizlerde en yüksek oranlarla tahminler için Loonabet Kayıt uygulamasını tamamlayabilirsiniz. Ve güvenilir bir şekilde kuponlarınızı oluşturabilirsiniz. Loonabet Giriş işlemleri için güncel siteyi kullanabilirsiniz.

Ersin

Napcan kiiii?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir