Philips Servis İstanbul Kadıköy’de 7/24 Sizinle!

Ortalama bir televizyonun ömrü 7 – 10 yıl arasında değişiyor. Ancak bu sürecin öncesinde televizyonda meydana gelen bazı hasarlar sizi yeni bir televizyon masrafına sokabiliyor. Ancak televizyonunuzdan hemen vazgeçmeden önce bizi arayın. Bizler Philips Servis İstanbul olarak televizyonunuzda meydana gelebilecek pek çok teknik sorunu çözebilecek bir yapılanmayız.

Firmamız bünyesinde çalışan onlarca personelimiz, yılların deneyimine sahip, eğitimli ve uzmandır. Bu sayede televizyonunuzun teknik aksanında meydana gelen sorunlar gerek evinizde ya da işyerinizde, gerek tam donanımlı atölyelerimizde çözülüyor. Bu sayede eskisi gibi yepyeni olan televizyonunuzu geri alabiliyor ve sorunsuz bir şekilde kullanmaya devam edebiliyorsunuz.

Televizyon Tamiri İçin Profesyonel Hizmet
Philips Servis Kadıköy ve çevresinde pek çok yetkili firma tarafından verilen bir hizmet. Ancak hizmet alacağınız noktanın güvenilir, profesyonel ve uygun olduğundan emin olun. Bizler parça değişimi gibi hassas konularda da orijinal olanları kullanıyor, cihazınızın eskisi gibi sapasağlam olmasını sağlıyoruz. Ekran kayması, görüntü kalitesinde düşüklük, karıncalanma, görüntü gelmemesi, hiç elektrik gelmemesi gibi en sık yaşanan problemleri yalnızca birkaç dakika içinde hallediyoruz.

Televizyonlarınızın tüplü ya da plazma olmasının bir önemi yok. Çünkü bizler uzun yıllardır bu sektör içinde hizmet veren Philips Teknik Servisi firmasıyız. Dolayısıyla deneyimimiz her geçen gün biraz daha artıyor ve farklı konulardaki cihaz arızalarınızı da aynı gün içinde giderebiliyoruz.

Ersin

Napcan kiiii?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir