Paypal Hesabı Açmanın En Kolay Yolu

Dropshipping işlemlerinin yapılabilmesinde güven tesisi son derece büyük önem taşırken ödemelerin hızlı ve güvenilir olması da kullanılan ödeme araçlarıyla doğru orantılıdır. Dünya’nın hemen hemen tüm ülkelerinde geçerliliğe sahip olan güvenilir ödeme araçlarının başında Paypal gelmektedir. Rahat bir şekilde ödemelerin yapılabildiği Paypal artık Türkiye üzerinden kullanılamamaktadır. Bundan dolayı uluslararası kazanımlarının önemli bir oranda düştüğü görülürken müşterilerin güvenilir olmadığı için diğer ödeme araçlarını tercih etmediği de söylenebilir. Peki, Paypal hesabı açmak yine de mümkün mü?

Alternatif Paypal Hesabı

Yapılacak olan internet üzerindeki tüm işlemlerde kullanılan Paypal hesabı için birçok farklı çözüm yolları bulunur. Bunlardan en çok tercih edileni ve en kolay çözümü ise Amerika’da şirket kurulumudur. Bu sayede firma üzerinden kurumsal bir Paypal hesabı elde edilirken Dünya’nın her yerinden müşteriler kazanılabilir. Paypal hesabı için olmazsa olmazlardan bir tanesi Amerika’da şirket kurmaktır. Peki, Amerika’da şirket kurulumu nasıl tamamlanır?

Amerika’da Şirket Kurma Yolları

Amerika’da şirket kurulabilmesi için Amerikan Vatandaşı olunma şartı yoktur. Özgürlükler ülkesinde herkes şirket açabilirken bunun için Amerika’ya gidilmesine dahil gerek olmamaktadır. Kolay Dropshipping sayesinde alınacak uzman yardımlarıyla birkaç gün içinde Amerika’da şirket sahibi olunabilir. Paypal hesabı açmak için gereken şirket kurulumları 3-4 gün içinde tamamlanmaktadır. Daha ziyade vergi oranlarının düşük olmasından dolayı Nevada, New York, California ya da Florida eyaletlerinde işlemler yapılmaktadır. Ayrıca belirtilen bu eyaletlerde bürokratik engellemelerin olmaması, yatırımlar için cazip koşulların sunulması da çok daha süratli olarak işlemlerin tamamlanmasını kazandırmaktadır. Paypal hesabı açmak için en iyi yollardan biri olan Amerika’da şirket kurulumu sadece tek bir avantaja değil, birden fazla olanakların elde edilmesini sağlayan iyi bir çözüm yolu olmaktadır. Bundan dolayı

Şirket kurulum süreçlerinde yasal olmayan işlemlerin yapılmaması ve ek maliyetlerin çıkmaması için uzman kişilerden yardım alınması önerilir. Kolay Dropshipping tarafından verilen hizmetler arasında Amerika’da adres hizmeti, posta kutusu hizmeti, banka hesabı açılması, işletme lisansı alınması, şirket ve bireysel vergi numaraları tahsisi bulunur. Paypal hesabı açmak için yapılacak işlemlerin yanı sıra şirket kurulumu neticesinde Stripe açma hizmeti de sunulan özellikler arasındadır.

Paypal Hesabı Nasıl Alınır?

Amerika’da şirket kurulumunun tamamlanmasının ardından doğrulanmış Paypal hesabı başvurusu yapılırken kısa bir süre içinde firma üzerine kurumsal hesap alınmaktadır. Bu sayede dropshipping işlemleri çok daha güvenli olurken aynı zamanda üst limiti olmaksızın ödemeler yapılabilir. Prestijli bir yapıya sahip olunduğundan dolayı Paypal üzerinden satışların çok daha yüksek oranlara ulaşması da beraberinde elde edilir. Amerika’da şirket kurulumu sayesinde uluslararası platformlarda boy gösterilmesi, çok daha geniş bir alanda ticaret yapılabilmesi de döviz kazançlarının kısa bir zaman diliminde katlanabileceğini göstermektedir. Paypal hesabı açmak için yapılan şirket kurulumu sonrasında devamlı olarak ödeme aracı sorunsuz bir şekilde kullanılabilmektedir.

Ersin

Napcan kiiii?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir