Orijinal DYSON Yedek Parçaları Tek Telefonla Kapında!

Ev temizliği şüphesiz her evin en temel rutinlerinden birisi. Ancak temizlikten istenilen neticeyi almak için kullanılan elektrikli süpürgenin muhakkak kaliteli bir marka olması gerekir. Bu konuda Dyson markası gerçekten rakiplerinin bir adım önünde. Diğer markalardan bir tık daha pahalı olsa da kesinlikle verilen parayı son kuruşuna kadar hakkettiği söylenebilir.
Fakat her elektronik ya da her marka gibi Dyson marka elektrikli süpürgelerde de çeşitli arızalarla karşılaşılabilir. Yukarıda bahsedildiği üzere temizlik en temel rutinlerden, bu sebeple bu arızaların en kısa süre içerisinde giderilmesi gerekir. Bu konuda işinin layıkıyla yapan özel bir teknik servis firması var.
İstanbul’un her yerine kaliteli hizmet veren Dyson Servis Beşiktaş işini oldukça profesyonelce yapan bir özel teknik servis firması. 444 78 56 numaralı telefondan kendilerine ulaştığınız taktirde adresinize geliyor, eğer arıza adresinizde çözülecek bir arızaysa adresinizde onarımını yapıyorlar.
Özel İstanbul Dyson Servis Numarası : 444 78 56
Büyük bir arızaysa alıp kendi yerlerine götürüyorlar, onarımını yaptıktan sonra tekrar adresinize kadar getiriyorlar. Üstelik vermiş olduğu hizmet ya da parça değişimi için de 1 yıl süreyle garanti veriyorlar.
Eğer Dyson marka elektrikli süpürgenizde herhangi bir arıza durumu yaşıyor iseniz hiç düşünmeden ilgili numaradan ya da web sitesi üzerinden kendilerine ulaşıp kaliteli hizmeti hem hızlı hem de ekonomik bir şekilde alabilirsiniz. Çünkü unutulmamalıdır ki kaliteli ve doğru hizmet hereksin hakkıdır.

Ersin

Napcan kiiii?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir