NT İş Başvurusu, Çalışma Şartları ve Maaşları 2021

Ülkemiz ve dünya çapında bünyesinde teknoloji, kitap ve kırtasiye gibi ürünleri barındıran NT firması, şu sıralar yeni şubelerini açmaya ve hedef cirosunu da yükseltmeye hazırlanıyor diyebiliriz. Bu nedenle kendi bünyesine yeni personeller alacak olan firmaya, şartları ve maaşları inceleyerek sizler de başvuru yapabilirsiniz. Bizler de şartları inceleyebilmeniz için firmayı araştırdık ve şartlarla maaşları sizlerle paylaşıyoruz. Peki bakalım NT firmasındaki çalışma şartları ve maaşları nasıl?

NT Çalışma Şartları

NT firmasında personellerin günlük çalışma süreleri 10 saat olarak belirlenmiştir. Ayrıca değişen vardiya sistemiyle birlikte çalışan personeller, haftada bir gün izin hakkına da sahip olacaklardır. Tabii ki NT firmasında uzun süre çalışma gibi bir planınız varsa, 1 yılınızı doldurursanız diğer firmalarda olduğu gibi yıllık izin kullanım hakkına da sahip olabiliyorsunuz.

Firmada normal şartlarda mesai adı altında herhangi bir ödeme bulunmuyor. Fakat resmi tatillerde fazla çalışırsanız, mutlaka mesai ödemenizi alabilirsiniz.

NT Maaşları

Personellerin bu şartlardaki çalışmalarına karşın, ücretlere de bakacak olursak yeni başlayan insanlarımızın asgari ücretten %20 oranında daha fazla ücret alacaklarını söyleyebiliriz. Ayrıca şirketin personeller için belirlediği yemek adı altında verilen ücretler de, her ay personellere özel olarak verilen Multinet benzeri kartlara yatırılmaktadır.

Bunun dışında firmada prim ödemesinin olmadığını ve çalışan maaşlarının da tecrübeye ve çalışma süresine göre değişiklik gösterdiğini söyleyebiliriz.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir