Neymar Doğum Günü Öncesi Yine Sakatlandı

Dünyaca ünlü futbol starı Neymar, kız kardeşinin doğum günü öncesi tekrar sakatlık yaşadı. 11 Mart’da son 6 yılda 5 kez sakatlık yaşayan Brezilyalı süper star, sakat olmasına rağmen kız kardeşinin doğum gününe katılmayı yine de başarabiliyor. Neymar, son zamanlarda futbol oyunculuğunun yanında Twitch yayınları ile de meşgul oluyor. Betebet bu alanda Paris Saint-Germain taraftarlarının eleştiri oklarını alan dünya yıldızı, bu sakatlıkla da tekrar eleştirileri üzerine çekmeyi başardı.

Betebet giriş Fransa Ligue 1 ekiplerinden Paris Saint-Germain forması giyen dünyaca ünlü futbolcu, sakatlığı nedeniyle 1 ay kadar sahalardan uzak kalacak. Kız kardeşi Rafaella Santos’un doğum günü için Brezilya’da olacak süper star, tedavisini de evinde sürdürecek gibi gözüküyor. Fransa Kupası içerisinde Caen ile oynanan maçta sakatlanan Neymar, 16 Şubat’da Şampiyonalar Liginde Barcelona karşısında da maalesef forma giyemeyecek.

Neymar Düzenli Olarak Bu Aralıkta Sakatlanıyor

Paris Saint-Germain kulübünden gelen açıklamalarda, 4 hafta kadar sahadan uzak kalacağı ön görülen dünya starının, Mart’ın ilk haftasında tekrar forma giymesi bekleniliyor. Neymar benzer sakatlıkları 2015-2016-2017-2019 ve 2020’de de yaşamış, bu dönemleri kız kardeşinin doğum gününe denk getirmişti. Bu yıl yine aynı takim aralığında Brezilya’da olacak dünyaca ünlü süper star, sakatlığı bahane ederek bilinçli olarak kız kardeşinin doğum gününe gittiği yönünde haberlere konu oluyor.

betebetgiris.site

Ersin

Napcan kiiii?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir