Motosiklet Almak İçin Kredi Kullanabilirsiniz!

Yeni bir motosiklete ihtiyacınız varsa rotanızı motosiklet kredisine çevirebilirsiniz. Finansman şirketleri motosiklet tutkunlarına finansman desteği sağlayarak herkesin hayal ettiği araca kavuşmasına aracılık ediyor. Ancak elbette ödeme planları da mühim! Bütçenizi zorlamadan geri ödemeyi yapabilmeniz gerekiyor.

Bununla birlikte motosiklet kredisine başvuru işlemi için uzun uğraşlar vermenize hiç gerek yok. TEB Cetelem internet üzerinden online olarak hızlı ve kolay bir şekilde motosiklet ya da otomobil kredisi başvurusu yapmanızı sağlıyor. Sadece iki adımda başvuru işleminiz tamamlanıyor. Sonrasında TEB Cetelem anlaşmalı yetkili satıcılarını ziyaret ederek kolaylıkla kredi kullanmanın keyfini yaşamaya başlayabilirsiniz. Çünkü taşıt kredisi başvurunuzla birlikte aracınızı alırken tüm kredi süreci de tamamlanmış oluyor. Şubesiz, bayiden çıkmadan, günlerce beklemenize gerek kalmadan araç kredisi kullanmak işte bu kadar kolay!

Başvurunuzu elbette TEB Cetelem internet sitesinden yapmalısınız. Hemen başvuru formuna ulaşmak isteyenler buraya tıklayabilir. Bu arada güncel faiz oranları araç kredisi kullanmak isteyenlerin yakın markajda tuttuğu konulardan biri ve sitede bu bilgiye de anında ulaşabilirsiniz. Gelelim en önemli konuya: geri ödemeler!

Geri Ödemeler Esnek mi?

Aslında bu noktada da TEB Cetelem oldukça avantajlı! Çünkü kişiye özel ödeme planları sunabiliyor. Araç kredisi seçeneklerine göz attığınızda zaten karşınıza balon ödemeli, ara ödemeli, esnek ödemeli, anapara ertelemeli gibi pek çok seçenek çıkıyor. Bunlara göz attığınızda hangisinin sizin bütçenize daha uygun olduğunu kolayca anlarsınız. Başvurunuzu da online olarak bu yönde yapar ve en kısa sürede kredinizi kullanırsınız.

Hatta TEB Cetelem beklenmedik durumlar karşısında sigorta ürünleri ile hem kendinizi hem de kredinizi güvence altına almanızı da sağlıyor. Araç kredisi ve sigorta ödemelerinin tek bir ödeme planında buluşması gibi yüz güldüren seçeneklerden faydalanabilirsiniz. Sigorta türleri hakkında daha fazla bilgi almak için sitesine tıklayın.

Kredi Hesaplama Aracını Kullanın!

Sitede kredi hesaplama aracı ücretsiz olarak kullanılabiliyor. Vadesine göre ya da kredi tutarına göre hesaplama işleminizi kolaylıkla yapabilirsiniz. Bu sayede bütçenize zorlamayacak geri ödeme planı çerçevesinde araç kredisi kullanmanız mümkün oluyor. Genellikle sadece sıfır kilometre araçlar için kredi desteği sağladığı düşünülür. Ancak 2. el araç satın almak için de finansman desteğinden faydalanabilirsiniz.

Ersin

Napcan kiiii?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir