Miniso İş Başvurusu, Çalışma Şartları ve Maaşları 2021

Japon sermayeli dev perakende zinciri olan Miniso, kısa sürede büyük bir gelişme sağlayarak ülkemizin her alanına yayılmayı başarmıştır. Ev gereçleri hakkında ürünler depolayan firma, uygun fiyattan satış yapmaktadır. Gelişmeden dolayı yeni şubelerini açan Miniso firması, kısa sürede büyük bir personel açlığı hissetmektedir. Peki bakalım Miniso firması, personellerine ne gibi şartlar sunuyor ve ne kadar maaş ödemesi yapıyor?

Miniso Çalışma Şartları

Miniso firmasında günlük çalışma süresi 8 saat olarak belirlenmiştir. Bu sürecin yaklaşık yarım saati yemek ve çay molalarına gittiği için aktif olarak 7.5 saat civarında çalışabilirsiniz. Ayrıca firma, personellerine haftada bir gün izin hakkı tanırken, bünyesinde 1 yıl boyunca çalışan personellere de 14+2 günlük yıllık izin hakkını tanıyor. Son olarak firmada haftalık değişen vardiyalarla çalışacağınızı hatırlatabiliriz.

Miniso Maaşları

Miniso firmasında işe başlayan personellerin geneli, asgari ücret kazanmaktadır. Asgari ücret biraz düşük görünse bile, firmanın aylık belirlediği kotanın aşılması durumunda maaşınızın 4/1’i kadar prim ödülü alabileceğinizi söyleyebiliriz. Ayrıca firma, sizin yol ve yemek ücretlerinizi de karşılamaktadır. Yemek ücretleri personele verilen ayrı bir karta yatırılır ve yatırılan ücret hem lokantalarda hem de alışveriş merkezlerinde kullanılabilir. Firmanın belirlediği yol ücreti ise, personele maaşına ek olarak ödenmektedir.

Kısacası Miniso gibi dev bir firmada Asgari Ücret+Prim+Yemek+Yol gibi seçeneklerden faydalanarak rahatça çalışabilirsiniz.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir