Merakla Beklenen Note 8 Çok Yakında Geliyor

Galaxy S8 serisinden sonra meraklan beklenen Note 8 serisi, iddialara göre beklenen tarihten daha erken zamanda piyasaya çıkacak. Samsung Club’a göre, cihaz büyük bir ilgiyle beklendiği için zamanın fazla uzatılması istenmiyor. Aynı zamanda cihazın çalışmaları da son zamanlarda hız kazandığı için, bitirilme aşamasına gelindi.

Android 7.1.1 ile Test Ediliyor

Samsung, yeni cihazını Android O ile test edecekti. Yayımlanan raporlara göre bu durum biraz daha farklılık göstermiş diyebiliriz. Samsung Club’de yayınlanan bilgilere göre Note 8 serisi Android Nougat 7.1.1 işletim sistemiyle test ediliyor. Cihaz, yaz aylarının sonlarına doğru raflardaki yerini alabilir.

iPhone 7’den Daha Üstün Olacak

İddialara göre Note 8 serisi üzerinde çok fazla çalışma yapılıyor. Öncelikle cihazın sağlam bir çift kamera modülüne sahip olacağını söyleyebiliriz. Ayrıca cihazın ekran yapısı da Galaxy S8 ile aynı olacak. Cihaz, kutudan da Android 7.1.1 Nougat işletim sistemiyle çıkacak.

Dev Ekran, Dev İşlemci

Cihazda büyük ihtimalle 6 GB RAM kullanılacak. Cihazın işlemcisi ise Exynos 8895 olacak. Note 8 hakkında merak edilenlerin arasında da ekran boyutu var. Büyük ihtimalle Note 8 ekranı, 6.4 inçlik bir genişliğe sahip olacak. Bu durumda da akıllara hemen Galaxy S8 serisi geliyor. Son zamanlarda Galaxy S8 ile satış rekorları kırmayı başaran Samsung, bakalım aynı satış potansiyelini Galaxy Note 8 serisinde yakalayabilecek mi?

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir