Medyum Ali Gürses şikayet

gercek-medyumlar

Merhaba. Ben 1 yıllık evliyim. Eşimin bir kuzeni var, daha doğrusu kardeş çocukları. Çok alımlı ve dolgun bir genç kız. Ama yukarıda Allah var, ben ona bugüne kadar hep kardeş gözüyle, kendi akrabam gözüyle baktım. Daha doğrusu bakmıştım. Evlendikten bir kaç ay sonra, bu kız bana Facebook’tan çok sık yazmaya başladı. Sonuçta artık akraba olduğumuz, yani eniştesi olduğum için tuhaf gelmedi bana. Ben de ona samimi cevaplar veriyordum, bazen geyik yapıyorduk. Ama giderek samimiyetin seviyesini yükseltmeye, bana hoşlandığı çocukları, erkek arkadaşlarıyla yaptıklarını vs. anlatmaya başladı. Yetmedi, mesela yatakta uzanırken üzerinde gecelikle vs. ya da yeni bir kıyafet aldığında ayna karşısında alımlı fotoğraflarını gönderiyor, neredeyse bilerek frikikler veriyordu. Önce bunun bir test olduğunu düşündüm. Belki de eşim böyle yapmasını istiyor, benim sadakatimi ölçüyordu. Ancak konuşmaların ve gönderilen fotoğrafların dozu yükseldikçe yükseldi. Sonunda ben de bir erkeğim, ne kadar kaçarsam kaçayım iş geri dönülmeyecek bir noktaya geldi ve beraber olduk. O güne kadar masum bir genç kız gibi bana yaklaşan bu kızın bana aşık olduğunu böylece anladım. Beni resmen eşimden kıskanıyor, aile hayatımı bana zehir ediyordu. Eşimin yanında uyumamı, ailece vakit geçirmemizi, her şeyi kıskanıp zehir ediyordu. Yerli yersiz bize geliyor, eşimin yanında bana sıcak davranıyor, eşime benim yanımda laflar sokuyor, kısacası ne kadar fettanlık varsa yapıyordu. Eşim de durumdan yavaş yavaş şüphelenmeye başladı. Bir anlık macera için yuvam dağılacaktı. Karşıma alıp konuşmayı denedim bir kaç kez. Ama her seferinde ağladı, yalvardı, kararlı olduğumu görünce ise bana küfürler etti ve olanları eşime anlatmakla, hatta onu taciz ettiğimi söylemekle tehdit etti.

Yakın arkadaşlarımdan biri bana Medyum Ali isminde bir hocayı tavsiye etti. Çok etkili soğutma büyüsü yapıyormuş. Ali Hoca’ya başvurdum. Gerçekten çok etkili bir medyum kendisi. Bunu gözlerimle gördüm. 14 günde kızı benden soğuttu. Kız önce aramalarını seyrekleştirdi, sonra hiç aramamaya başladı. Merak edip ben sorduğumda ise bende bir geleceği olmadığını, genç bir kız olarak kendisine bekar bir sevgili bulduğunu söyledi. Çok içim rahatladı doğrusu, kendisine mutluluklar diledim.

Ortalık sahtekar medyumlardan geçilmiyor ama siz de güvenilir, gerçek bir medyum arıyorsanız Medyum Ali Hoca’ya bir danışın derim. Telefon numarası 0535 590 62 75.

Ersin

Napcan kiiii?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir