McDonald’s İş Başvurusu, Maaşları ve Çalışma Şartları

Özellikle son zamanlarda öğrenci kesim tarafından merak edilen McDonald’s şartları, maaşları ve iş başvuru süreci hakkında bilgiler verdik. Peki McDonald’s iş başvurusu nasıl yapılır, maaşları ne kadardır, ve çalışma şartları nelerdir?

McDonald’s Çalışma Şartları

McDonald’s şubelerine hiç gittiyseniz veya sipariş verdiyseniz, az çok çalışma şartları hakkında bilgi edinmişsiniz demektir. Sipariş verdiğiniz ön kısımda duran çalışanlar, siparişi acele bir şekilde mutfak kısmına iletirler. Tabii ki mutfak kısmı da, bir o kadar aceleci davranır ve siparişleri hızlı bir şekilde tamamlamaya çalışır. Hem önde çalışanların, hem de mutfakta çalışanların saatlerce ayakta durduklarına dikkat etmişsinizdir. Bu ayakta durma süresine göre de, bir o kadar tempolu ve aktif davranmak zorundasınız. İşin bu zorluğu nedeniyle, McDonald’s firmasına işçi çıkışı bir hayli çok oluyor. Fakat uzun süre çalışmakta olan çalışanların, personel değeri artıyor ve yeni rütbeye göre de maaş artışları yaşanabiliyor.

McDonald’s Maaşları

McDonald’s maaşlarından bahsetmeden önce, haftanın 6 günü çalışacağınızı belirtelim. Haftanın 1 gün iznini ise, yöneticiniz belirliyor. Eğer gece vardiyasına kalırsanız, servis sizi evin önüne kadar bırakıyor. İşe yeni girdiyseniz, asgari ücrete yakın bir maaş alırsınız. Saat başı ödeme yapılıyor olarak bilinen McDonald’s firmasında, çalışan eksikliği nedeniyle bazen saatler baz alınabiliyor ve ödemeler buna göre de yapılabiliyor. Ayrıca rütbeniz yükseldikçe maaşınız artacağını da unutmayın.

McDonald’s İş Başvurusu Nasıl Yapılır?

Şubelerden bizzat başvuru yaptığınız zaman, daha erken bir netice elde edebilirsiniz. Bunun yanı sıra internet üzerinden de başvurunuzu yapabilirsiniz. Fakat işe kabul edildiğinizde, sizi yoğun bir temponun beklediğini bilin ve daha sonradan da hayal kırıklığı yaşamayın.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir