LG Servis

Ev teknolojileri sayesinde artık yaşam alanlarında her türlü ihtiyaca yönelik olarak son derece fonksiyonel kullanım özellikli ürünlerin kullanımına olanak veriyor. Özellikle de bu tip teknolojilerin gelişimi açısından son derece yüksek bir kapasiteye sahip olan LG markası bu alanda öne çıkıyor. Son derece özellikli ve kaliteli klima ve akıllı televizyon gibi 21. Yüzyıl dünyasında yaşamın her alanında son derece yoğun ve sık bir şekilde kullanılan teknolojilerde, önemli bir fark yaratıyor.

LG markalı klima ve akıllı televizyon kullanıcılarına yönelik olarak özel LG Servis merkezi bünyesinde 7 gün 24 saat kesintisiz olarak, profesyonel servis hizmetleri sunuluyor.

LG akıllı televizyon ve klima ürünlerinde kullanılan teknik donanım parçalarından, yazılımlarına kadar her konuda deneyimli ve bilgi sahibi olan uzman personelleri ile LG Servis merkezi müşterilerine profesyonel çözümler sunuyor. En kısa zaman dilimleri içerisinde ürünlerdeki sorunlara ilişkin olarak profesyonel servis çözümleri uzman personeller tarafından en kaliteli şekilde sağlanıyor.

Özellikle de maksimum seviyedeki müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı ile ürünlerdeki sorunların en yüksek dayanıklılık gösterecek şekilde onarımı sağlanarak, uzun ömürlü bir kullanımın mümkün olmasını sağlıyor. Bununla birlikte gerçekleştirilen klima bakım veya arıza onarım ve televizyon arıza onarım işlemlerinde tüketicilere sunulan kaliteli hizmetlere olan güvenin somut bir kanıtı olarak tüm müdahalelere ilişkin olarak 1 yıllık garanti desteği de tüm tüketicilere sunuluyor.

Ersin

Napcan kiiii?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir