Kum Saati Vücut Şekline Göre Abiye Modelleri

Kum saati vücut şekli, kıvrımlı bir vücuda sahip olduğunuz anlamına gelir. Göğüs ve kalçalarınız aynı ölçüdedir ve dar bir beliniz vardır. Aslında bütün vücut tiplerinin görünüm hedefi olan kıvrımlı vücut, kum saati vücut tipidir.

Bu vücut tipi için, kıvrımlarınızı vurgulamak ve göstermek istersiniz. Vücudunuzun görünümünü gizlemeye çalışmayın; bunun yerine, belinizi öne çıkaran bir elbise tercih edin ve elbisenin sırtının açık olması da sizi güzel bir görünüme kavuşturacaktır. Ayrıca spagetti kayışlı bir denizkızı kıyafeti ile ateşli bir görünüm elde edebilirsiniz. Kum saati vücut tipine sahipseniz hemen hemen bütün abiye modelleri sizin için uygundur. Kuşaklı bel kıyafetlerine, belden kemerli abiye elbiselerine bakmanızı öneririm. Derin v yaka elbiseler, v yaka askılı elbiseler kum saati vücut şekli için en uygun seçenekler arasında olduğundan, bu detaylar genel görünümü dengeli tutar ve dar bir bele dikkat çeker. Elbisenin eteğine gelince, kıvrımları sarmalıdır ve herhangi bir kat, fırfır olmamalıdır. . Gerçekten nefes kesen bir stil elde etmek için lale kesim, tam daire veya kalem stili modelli etekler veya elbiseler deneyin.

Her ne kadar standart olarak kabul edilen hatlara sahip olsanız da Abiye Modelleri tercihinizde bazı elbiselerden uzak durmanız gerekebilir, kalçayı büyük gösterecek yatay çizgilere sahip herhangi bir elbise, hacim katacak ve dengesiz bir görünüm yaratacaktır.

Ersin

Napcan kiiii?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir