Kombi Ateşleme Sorunu Nasıl Çözülür?

Isınma konusunda geçmişten beri insanoğlu tarafından çok farklı yöntemler denenmiş ve her zaman yüksek maliyetler harcanmıştır. Bu durumda ısınmanın her zaman son derece yüksek maliyetler teşkil etmesine neden olarak giderlerin en önemli kaleminin oluşturmasına neden oluyor. Ancak günümüzde kombi teknolojileri ile birlikte ısınmak hem çok basit hem de çok tasarruflu bir hale geldi. Doğalgaz altyapısı sayesinde hem çevreci hem de tasarruflu bir şekilde çok konforlu bir ısınma sağlayan kombi teknolojileri temel olarak doğalgazı ateşleme yöntemiyle, aldığı suyu ısıtıp, petekler aracılığı ile mekan içerisinde ısıtma sağlar. İşte bu noktada yoğun olarak kullanılan kombilerin ateşleme sorunları yaşaması söz konusu olabiliyor. Kombilerin ateşleme sorunlarına ilişkin olarak bireysel kullanıcıların yapabilecekleri müdahaleler bulunmadığından mutlaka en kısa zaman dilimi içerisinde profesyonel servis çözümleri için Ariston Kombi Servisi merkezine başvuru gerçekleştirilmesi gerekir.

Kombi teknolojisini ve çalışma prensibini yakından tanıyan uzman personellerin görev aldığı Baymak Kombi Servisi merkezi tarafından kombi ateşleme problemlerinin en hızlı şekilde çözüme kavuşturulması sağlanabilir. Öncelikli olarak kullanıcıların kombilerinin ateşleme sorunu oluşturması durumunda yapmaları gereken şey doğalgazın açık olup, olmadığını kontrol etmek veya doğalgaz tesisatında doğalgaz olup, olmadığını kontrol etmektir. Eğer doğalgaz bulunmuyor ise tesisatta doğalgaz akışı gelene kadar beklenmelidir. Ancak kombinin sorunsuz şekilde doğalgaz alımını gerçekleştiriyor olmasına karşın kombi ateşleme sorunu yaşanıyor ise mutlaka profesyonel kombi servis personellerinden destek alınması gerekmektedir.

Kombilerde ateşleme sorunu temel olarak kart sorunu, kombi fan motoru sorunu, kombi baca tıkanması gibi nedenler dolayısı ile meydana gelir. Bu çerçevede de kombide bu tip olasılıklardan birisinin ya da birden fazlasının meydana gelip, gelmediği uzman Demirdöküm Kombi Servisi personelleri tarafından kontrol edilmelidir. Yapılan kontrol çalışmalarından sonra tespit edilen sorunlar ile ilgili olarak yerinde servis müdahaleleri gerçekleştirilmektedir. Bu şekilde kombinin merkeze getirilerek, gereksiz zaman kayıplarının söz konusu olmaması sağlanmaktadır. Kombilerde arıza onarım çalışmaları orijinal yedek parçalar ve hassas çalışma anlayışı ile gerçekleştirildiğinden arıza onarımından sonrada kombi ilk günkü kalitesinde kullanılmaya uzun ömürlü olarak devam edilebilmektedir.

Ersin

Napcan kiiii?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir