Kilitli Torba Poşet Ambalaj Çözümleri

Kilitli poşet olarak da bilinen kilitli torbalar birçok farklı kategoride ambalaja sahip olsa da Baskılı Doypack en fazla tercih edilenler arasında bulunmaktadır. Kilitli torba daha çok kahve, toz gıdalar, kuruyemiş, kurutulmuş meyve ve sebzelerin sağlıklı bir şekilde muhafaza edilmesi için üretilmektedir. Sanayi sektöründe de küçük parçaların ya da çoklu parçaların tek bir torba içerisinde tutularak satışa sunulduğu bilinmektedir.

Satışını yaptığımız kilitli torbalar özellikle gıdaların taze kalmasında önemli bir rol üstelemektedir. Tüketicilerin sıklıkla marketlerde, alışveriş mağazalarında, aktariyelerde gıda ürünlerinin satışta olduğu reyonlarda gıdaların taze kalması ve korunması için kilitli torbalar içerisinde olduklarını görebilmektedirler. Bu gıda ürünleri genellikle; kuruyemiş, kurutulmuş meyveler, şoklanmış ürünler, kahveler, toz gıdalar olmaktadır. Üstelik satışını yaptığımız kilitli poşetler pencere özelliğine sahiptir ve tüketici satın almak istediği herhangi bir ürünün içeriğini pencere sayesinde görebilmektedir. Kraft pencereli Doypack olarak da isimlendirile bu torbalar hem satıcının hem de tüketici için önemli bir yere sahiptir.

Ürünlerin Daha Hızlı Satışı İçin Baskılı Torbalar

Ağırlıklı olarak gıda sektöründe ve mümkün olduğunca kuru gıdaların muhafaza edilmesi için hem pencereli, hem de baskılı kilitli torbalar üzerlerinde ürünün reklamı ve detaylarına yer verilebilmektedir. Her üretici firma elde ettiği ürünleri pazarlamak için reklama ihtiyaç duyar. Üretimini yaptığımız kilitli poşetler ürün hakkında tüketicilerin bilgilenmesi için tüm detaylara yer verebilecek kapasitede özel olarak dizayn edilmektedir. Özellikle kuru gıdaların tüketicinin gözle görerek satın alması gerektiği için özel ambalaj içerisinde muhafaza edilmesi gerekir. Bu özel ambalajların tüketicinin ürün hakkında, içeriğinde neler olduğunun merakının giderilmesi için baskılı torbalar hem tüketicinin hem de üreticinin işine gelmektedir.

Kilitli Torbanın Size Sunduğu Avantaj

Üretimini yaptığınız ve pazarlamaya sunduğunuz ürünlerinizin daha görkemli ve gösterişli olması kilitli torbalar ile mümkün olabilmektedir. Daha çok müşteri, daha canlı baskı renkleri ile poşetin içerisindeki ürünün daha çok dış yüzeyine de birebir baskı şeklinde uygulanması pazarlama gücünü arttırmaktadır. Üstelik kaliteli malzemelerden üretilmesi hiçbir şekilde sağlık sorunlarının ortaya çıkmasına müsaade etmez.

Satın alınan gıda ürününün uzun süreli kullanılmasında önemli bir rol üstlendiği tazelik aradan uzun bir zaman geçse bile tüketim için uygun şekilde hazır olarak bekleyecektir. Kilitli Poşet ayrıca dik durabilme özelliği ile raflarda, dolaplarda istenildiği gibi güzel görünümle konumlandırılabilmektedir.

https://eskaambalaj.com/urunler/kilitli-poset/

Ersin

Napcan kiiii?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir