Kadıköy Airfel Servisi

Isıtma ve soğutma sistemlerinde dünyanın önde gelen markalarından biri olan Airfel için harika bir servis hizmet deneyimi sağlamak için sektöre girdiğimiz ilk yıllardan itibaren daima gelişime ve değişime açık bir şekilde çalışıyoruz. Firmamız İstanbul Airfel Servis sizlere en kaliteli Airfel servis faaliyetini sunmak için birbirinden ayrıcalıklı ve diğer servislere kıyasla çok daha özel ve üst seviye kalitelerde imkanlar sağlıyor.

Örneğin bizden alacağınız servis hizmeti daima 1 yıllık garanti paketini de beraberinde getiriyor. Bu bağlamda firma olarak yaptığımız işin arkasında duruyor ve siz değerli Airfel kullanıcılarına özel hissettiriyoruz. Sadece bu da değil, 7/24 aktif bir şekilde gece gündüz demeden sizler için çalışan Özel Airfel Servis çağrı merkezimiz sayesinde ne zaman isterseniz bize danışabilirsiniz.

Servis süreci ve merak ettiğiniz diğer konular için güler yüzlü destek ekibimiz size yardımcı olmaktadır. Kombi, klima gibi cihazlar için bakımın, montajın, parça değişimlerinin içinde olduğu hizmetlerimizde hız çok önemli olduğu için sizlere aynı gün servis hizmeti ve hızlı servis gibi çok avantajlı hizmetler de sunuyoruz.

Bunun yanı sıra parça değişimlerinde orijinallikten yana olarak uzman kadromuz sayesinde güvenliğiniz de bizim için çok önemli. Kadıköy Airfel Servis firmamız en başından beri üst seviye müşteri memnuniyeti ve kaliteli hizmet anlayışından hiçbir zaman vazgeçmedi ve aynı şekilde hizmet vermeye devam ediyor.

Ersin

Napcan kiiii?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir