Kaan N1 Alınır mı? Özellikleri ve Fiyatı

basarinin-yerli-markasi-kaan-tanitildi

Başarı Ticaret’in öne çıkardığı ve 1099 TL’lik satış fiyatı ile piyasaya sunulan akıllı telefon Kaan N1 detaylarına inceleme videosu ile bakıyoruz.

İsteğinize göre Kaan N1 inceleme videosundan önce kutu açılış videosuna sayfanın aşağısından ulaşabilirsiniz.

Kaan N1 Özellikleri

Gümüş ve altın olmak üzere iki farklı renk seçeneğiyle beğenimize sunulan Kaan N1 akıllı telefon, yekpare metal kasaya sahiptir. Telefonun geri yüzeyinde 0,3 saniyede okuma yapabilen bir parmak izi sensörü bulunmaktadır. 165 gram ağırlığında olan akıllı telefon Kaan N1, en kalın noktasında 7,3 mm kalınlığa sahiptir. 5.5 inç boyutlu ekranda IPS LCD panel kullanılan ve çizilmelere ve darbelere karşı Dragon Trail teknolojisi ile korunan Kaan N1, aynı zamanda kullanıcılarına Full HD çözünürlük sunuyor. Son dönemin en gözde işlemcilerinden biri olan 8 çekirdekli Helio P10 işlemcisinin kullanıldığı akıllı telefonda, bu işlemcinin yanı sıra 3 GB RAM, Mali-T860 MP2 grafik birimi ve 32 GB dahili depolama alanı bulunuyor. Dahili depolama alanının micro SD kart desteğiyle 128 GB’a kadar arttırılabilmesi ile pek çok kullanıcı için tercih edilme sebebi olabilmektedir.

CAT 6 ile birlikte 4.5 G teknolojisini de destekleyen Kaan N1 akıllı telefon, Bluetooth 4.0 özelliğine de sahiptir. Son olarak Kaan N1, 3000 mAh kapasiteli bir bataryaya da sahiptir ve bu da mevcut telefonların bataryalarına göre çok çok iyi bir rakamdır.

Şimdi bu söylediğimiz özellikleri bir de tanıtım videosunda görmek isteyenler YouTube üzerinden bakabilirler. Uygun fiyatı, şık tasarımı, ön ve arka kamerası ile hızlı parmak izi sensörü, Kaan N1’in artıları arasındadır. Ancak hızlı şarj desteği sağlamaması telefonun eksi özelliğidir. 13 Megapiksel arka, 8 Megapiksel ön kamerası ve Android 6.0 Marshmallow işletim sistemi ile sunulan Kaan N1, 1099 Tl’lik satış fiyatına sahiptir.

Gerek sağladığı özellikler gerekse de piyasadaki mevcut telefonların fiyatlarına göre Kaan N1, herkesin kullanabileceği ve memnun kalacağı bir telefondur.  Pek çok markanın aksine Kaan N1, hem çok iyi özelliklere sahip olması hem de fiyatı sebebiyle bana göre çok iyi ve alınabilir bir akıllı telefondur. Batarya kapasitesinin de fazlalığı sebebiyle bu telefon alınabilir.

Ersin

Napcan kiiii?

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir