İzledim: The Walking Dead

The Walking Dead bildiğiniz gibi yabancı bir dizi. İlk duyduğumda “klasik bir zombi dizisi” demiştim. Fakat bölümlerini izledikçe ve sezonlarını bitirdikçe böyle olmadığını, çok kaliteli bir yapım olduğunu anladım. Bu filmi izleyip pişman olan azdır sanırım. Başlarda zamanımın boşa geçeceğini düşünüyordum ama ciddi anlamda yanıldım. Beni kendine bağlayan yabancı dizilerin başında geliyor. Türk sinemasını kötülemek istemem ama zombi alanında oldukça kötü olduğumuzu belirtmek istiyorum. Bu tarz diziler kendini her zaman özletmiştir. Bende bu dizi bittiğinde eminim ki üzüleceğim.

Oyunculuk kalitesi, film efektleri ve konusuyla benden tam puan alan bu filmi bütün arkadaşlarıma öneriyorum. En azından birinci sezonunu izleyin ve gerisini zamana bırakın. Göreceksiniz ki birden ikinci sezona başladığınızı göreceksiniz. Her dizinin olduğu gibi bu dizinin de ilk bölümleri çok iyi gelmeyebilir sizlere. Çünkü oyuncu kadrosunu tanıma, senaryoyu anlama derken biraz zevksiz hale gelebiliyor. Ama ilerledikçe ve konuyu anladıkça dizinin içinden çıkamıyorsunuz.

Ben bu yabancı diziyi halen izliyorum. Ve hala dizide herhangi bir kötü durum veya beğenmediğim noktası yok. O durumdan dolayı rahatça bu diziyi öneriyorum.

Hepinize iyi seyirler dilerim.

Ersin

Napcan kiiii?

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir