Isuzu D-Max Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi – Isuzu D-Max Alınır Mı?

Isuzu D-Max Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi – Isuzu D-Max Alınır Mı?

Pick-up araçlar içerisinde yer alan ve ilk çıkış yılı olan 2012 yılından beri sürekli kendini yenilemeyi başaran Isuzu D-max, yepyeni modeli ile otomobil severlerle buluştu.

Standart modeli için anahtar teslim fiyatı 124 bin TL civarında olan araçta kullanılan logonun boyutları büyütülürken, ön bölümünde yapılan değişiklikler sayesinde daha modern bir görünüme kavuşmuş.

Isuzu D-Max Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi – Isuzu D-Max Alınır Mı?

Isuzu D-Max Genel Özellikleri

2019 model Isuzu D-max için ön bölümde değişiklikler yapılması tercih edilirken, iç kabinde çok fazla değişikliğe gidilmemiş; sadece koltuklarda deri döşeme kullanılması tercih edilmiş.

Ön ızgarada değişiklikler yapılarak, Isuzu’ya ait olan logo büyütülürken; aydınlatma sistemlerinde LED farlar tercih edilerek, aracın daha modern görünmesi adına krom kaplama kullanılmış.

Makyajlamaya çok fazla yer verilen araç için 13 farklı renk kullanılırken, çamurluklara doğru genişleyen ve önden aşağı doğru inen kavis sayesinde aracın ön yüzü V şeklinde bir görünüme kavuşmuş ve logonun büyütülmesi ile birlikte ön bölüm daha dayanıklı hale getirilmiş.

Aynı zamanda sağlamlık ve dayanıklılığa önem verilen araçta, güvenlik adına birçok sistem kullanılırken; en çok dikkat çeken yenilikler arasında geri görüş kamerası, arka park sensörü ve hız sabitleme sistemi ile yokuş içiş-kalkış desteği dikkat çekiyor.

D-MAX V-LIFE ve V-CROSS modelleri için standart olan özellikler içerisinde ise, 8″ Multimedya sistemi, navigasyon, geri görüş kamerası, arka park sensörü ile direksiyondan kumandalı müzik sistemi yer alıyor.

Isuzu D-Max Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi – Isuzu D-Max Alınır Mı?

Isuzu D-Max Teknik Özellikler

Isuzu D-max, pick-up modelleri içerisinde bakıldığında özelliklerden ve yakıt konusundaki tasarrufundan dolayı en çok tercih edilen model arasında yer almaktadır.

Isuzu D-max, yeni nesil aracında motor değişikliğine giderek 2500 litrelik motorunu 1900 litre motor ile değiştirmiş. 164 beygir güç üreten motoru sayesinde 100 kilometrelik bir mesafe için yaklaşık 7,8 litre yakıt tüketen araç, 3,5 tonluk yük çekme kapasitesi ile de dikkat çekmektedir.

Aynı zamanda Isuzu D-max, 0 kilometrelik hızdan 100 kilometrelik hıza 12,9 saniyede ulaşırken, hem manuel hem de otomatik şanzıman seçenekleri sayesinde kullanıcılarına farklı alternatifler sunmaktadır.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir