İstanbul’da Pet Taksi Hizmeti Verilmeye Başlandı İşte O Firmalar

Yetişkin köpek eğitimi son derece zor olan köpek eğitimlerinin başında gelir.  Yetişkin bir köpeğin belli alışkanlıklarını kırmak son derece zor ve zaman alıcıdır. Disiplinli bir yaşama ve düzenli beslenme ile itaatkâr bir davranışa yönelmesi son derece güç olacaktır. Yavru köpeklerin eğitimlerine nazaran çok daha uğraştırıcı olan yetişkin köpek eğitimi alanında uzman olan kuruluşların vermesi gereken eğitimler arasında gelir. Köpeklerin yaş grupları ve cinslerine göre uygulanacak eğitimler de farklılıklar gösterecektir.

Bu konuda uzman olan kuruluşların başında gelen Hause of İstanbul, deneyimli bir eğitmen kadrosu ile önerilen kuruluşların ilk sıralarındadır. Merkezde görev alan eğitimciler, özel belge sahibi ve bazı yarışmalarda ödül almış kişilerdir. Sabırlı ve özverili bir çalışma gerektiren köpek eğitimleri, türlerdeki farklılığa göre değişim gösterecektir.

Köpeklerin Sahipleri İle Birlikte Uyum İçerisinde Yaşamaları

Yavru köpek eğitimibilginin yanı sıra sabır da gerektirmektedir. Köpeklerin eğitime başlama yaşları ne kadar küçük olursa eğitimden verim alınması da o denli fazla olacaktır. Aynı evde 7/24 birlikte yaşayacak ev dostlarının sahipleri ile birlikte uyum içerisinde yaşaması için evin kurallarına riayet etmesi gerekir. Bu kurallar içerisinde ilk sıralarda gelen, her misafire saldırıp yüksek sesle havlamamasıdır. Tehlike anında havlaması normal karşılanırken, agresif bir şekilde sürekli etrafa saldırıp, havlayan köpeklerin bu davranışları eğitilmek zorundadır.

Yavru köpek eğitimi içerisinde ilk verilmesi gerekenler arasında bir diğeri de tuvalet eğitimidir. Yaşam alanlarında istenmeyen yerlerde tuvaletini bırakması, eğitim gerektiren alışkanlıklardandır. Tuvaletini bildiren köpeğin gün içerisinde belli zaman aralıklarında gezdirilmesi gerekir. Gerek yavru köpeklerin eğitimi gerekse de itaat eğitimi konusunda Hause of İstanbul öne çıkan isimlerin başında gelir.

Yaşam Alanlarını Koruyan Köpekler

Koruma köpek eğitimi, yaşam alanlarında gözcülük ve koruma maksatlı alınan köpek cinsleri için verilecektir. Son derece disiplin gerektiren bu eğitimde köpeğe verilecek en ufak bir taviz bile eğitimin sonuçlarını olumsuz etkileyecektir. Diğer yavru köpeklerde verilen ödül odaklı yaklaşımlar, bu köpekler için söz konusu olmayacaktır. Ev ve iş yerlerini kötü niyetli kişilere karşı koruyan bu canlılar, ödüle alıştıkları takdirde, verilen her ödül için istenmeyen olaylara sebep olabilirler.

Hause of İstanbul koruma köpek eğitimi alanında da uzmanlaşmış işletmelerin başında gelir. Yaşam alanlarını koruyan köpeklere verilmesi gereken sahibine saygı ve itaat eğitimi oldukça önem taşır. İtaat eden köpek, sahibinin istediklerini en kısa sürede yapacak ve yaşam alanlarını da koruyacaktır.

Pet Taksi Hizmetinin Önemi

Sahipleri tatil ve iş seyahatlerine gittikleri vakit köpeklerin güvenle kalacakları bir konaklama tesisine ihtiyaçları bulunur. Köpeklerin de keyifle ve huzurla kalacakları köpek otelleri, yurtdışından sonra ülkemizde de hızla yaygınlaşmaya başlamıştır.

Hause of İstanbul bu konuda öncülük yapacak köpek konaklama merkezlerindendir. Köpeklerin sahipleri olmadığı zamanlarda evlerden pet taksiler ile alınıp, köpek oteline getirilme hizmetini sunan firma, bu konuda büyük bir konfor yaşatacaktır. Köpek oteline varış sonrasında da mesajla sahiplerine bilgilendirme hizmeti verilecektir. Pet taksilerin içerisinde hijyen kurallarına uygun şekilde yapılmış olan temizliğin de önemi son derece fazladır. Köpek oteli ve eğitim merkezi olarak hizmet veren Hause of İstanbul, güvenilir pet taksi hizmeti ile tercih gören yerlerdendir.

Sağlık Kontrolünün Önemi

Hause of İstanbul, köpeklerin rahat etmeleri için fiziksel ortama da dikkat edecektir. Geniş ve temiz odalarda kalan köpekler, yeşil alanda çeşitli aktiviteler yapacaktır. Köpeklerin bu merkezde kaldıkları süreler içerisinde veteriner gözetiminde belli aralıklarla sağlık kontrolü de yapılmaktadır.

Ersin

Napcan kiiii?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir