iPhone X’i Alabilmek Bir Hayli Güç Olacak!

Güvenilir Apple analisti Ming-Chi Kuo, yatırımcılar için yenir bilgiyi duyurdu. Duyuruda, Apple’ın iPhone X’ in günlük üretim miktarının 10.000’den az olduğu belirtiliyor. Bu nedenle Kuo, iPhone X’ in Eylül ayında piyasaya sürülmesinden sonra ciddi istek sorunlarının yaşayacağını beklediğini söylüyor.

Apple Analistinin bu sözleri, iPhone X’ i alabilmenin bir hayli güç olabileceğini çıkarımlarını gösteriyor. Yani, iPhone X bugün satın alsanız olsanız ürünün elinize ulaşması oldukça uzun bir süre sonra olacaktır.

iPhone X’ in günlük üretim miktarının düşük olmasının nedeni ise önemli parçalarının üretiminde yaşanan zorluklardan kaynaklanıyor olmasıdır. Apple, geçen yıl da talep sorununu siyah iPhone 7 Plus modelinde yaşamış ve bu modeli Apple ve diğer teknoloji mağazalarından uzun bir süre satın alınamamıştı.

Apple’ın yeni iPhone modelleri. LTE modemli Apple Watch Series 3, 4K aktarım özellikli 5. nesil Apple TV ve yeni nesil AirPods’u ile birlikte, yarın, Türkiye saati ile 20.00’daki özel etkinliği de duyuracağını hatırlatalım.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir