iPhone Silinen Fotoğrafları Geri Getirme

Apple firmasına ait Iphone serisi bir akıllı telefon kullanıyorsanız silinen fotoğraf ve içerikleriniz için endişelenmenize hiç gerek yok. Bunları geri getirebilecek birkaç metot mevcut. Bu yazıda bunları inceleyeceğiz.

iphone silinen fotoğrafları geri getirme için; İlk yöntem olarak her akıllı telefon modelinde yer alan yedekleme seçeneği karşımıza çıkıyor. İster İOS işletim sistemine sahip olsun ister android her marka bir kullanıcı oluşturarak paylaştığınız tüm verileri bulut tabanlı bir sistemde depoluyor. Konumuz İphone olunca İCloud ve İTunes uygulamaları silinen içerikleri telefonunuza geri yüklemek için biçilmiş kaftan.

İphone silinen fotoğrafları geri getirme konusunda Recently Deleted klasöründe de yararlanabilirsiniz. Bu klasör telefon veya tabletinizden sildiğiniz fotoğrafları 30 gün boyunca muhafaza eder. Bu 30 günlük periyot boyunca istediğiniz zaman sildiğiniz içerikleri geri yükleyerek tekrar kullanmaya başlayabilirsiniz. Fakat Recently Deleted klasörü İCloud ve İTunes uygulamalarına erişim sağlayamaz. Ayrıca silinen içeriği sadece 30 gün boyunca saklar. Bu yüzden pek de kullanışlı değildir.

Ayrıca yedeklemediğiniz fotoğraf ve içerikleri İPhone marka telefonunuza geri yüklemek istiyorsanız mutlaka ücretli aplikasyonlardan faydalanmanız gerekir.

Ersin

Napcan kiiii?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir