iPhone 7 Alınır mı? Özellikleri ve Fiyatı

2016 yılı içerisinde çıkan Apple’ın yeni amiral gemisi iPhone 7’yi inceledik. Tasarımıyla, özellikleriyle iPhone 7 özellikleri nelerdir? iPhone 7 ne kadar? iPhone 7 alınır mı? sorularının cevaplarını birlikte inceleyelim.

iPhone 7 Özellikleri Nelerdir?

2016 yılı içerisinde geniş bir ekran ile satışa sunulan iPhone 7, sıçramalara dayanıklı bir tasarım ile Apple kullanıcılarının beğenisine sunuldu. Yeni siyah ve simsiyah renk seçenekleriyle birlikte tasarlanan iPhone 7, ana ekran düğmesindeki değişim ile suya ve sıçramalara karşı dayanıklı olarak geliştirildi. 12 Mp arka kameranın yanında HD 7 MP ön kameraya sahip olan amiral gemi, optik görüntü stabilizasyonu ve dört LED ışıklı Trune Tone Flash özellikleri ile kullanıcılarına keyifli bir fotoğraf çekim tecrübesi yaşatıyor. iPhone 7 Plus’ta ise iPhone 7’ye oranla 2 kat daha fazla optik yaklaşma özelliği ile kullanıcılarına makro fotoğraf keyfi yaşatmaya başladı.

Retina HD ekran ile üretilen iPhone 7 ve iPhone 7 Plus, geniş renk yelpazesi, %25 daha fazla parlaklık ve 3D Touch ekran özelliklerinin yanı sıra iPhone 6’dan farklı olarak kullanılan A10 Fusion Çip sayesinde 2 kat daha!

Ses çıkışında da marjinal bir değişiklik yapan Apple firması, streo ses çıkışı kullanarak iPhone 6’ya oranla 2 kat daha fazla ses çıkışı performansının yanında iPhone 7 ile birlikte AirPods kulakları da piyasaya sürdü.

iPhone 7 Ne Kadar?

450 MBPsi özelliği ile iPhone 6’ya göre 3 kat daha hızlı olan 4G LTE bağlantı özelliğine sahip olan iPhone 7 ve iPhone 7 Plus, 32 GB’lık seçeneği ile Vatan Bilgisayar’da 2989.09 Türk Lirası’ndan alınabilir.

iPhone 7 Alınır Mı?

WhatsApp ve benzeri uygulamalar sayesinde yapılan aramalar, iPhone 7 sayesinde artık doğrudan yanıtlanabilecek. Gelişen ve değişen teknolojiye en iyi ayak uyduran firmalardan birisi olan Apple, yeni ürünleri iPhone 7 ve iPhone 7 Plus ile kesinlikle tercih edilebilecekler listesinde en önde yer alıyor.

Ersin

Napcan kiiii?

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir