Instagram’da Etiketli Fotoğraf Nasıl Gizlenir?

Günümüzün ünlü fotoğraf paylaşma uygulaması olan Instagram ile pek çok kişi çektiği fotoğrafları takipçileri ile paylaşarak sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanmaktadır. Bu sosyal medya uygulamasında paylaşılan fotoğraflarda ayrıca arkadaşlarınızı etiketleme imkanı da bulunmaktadır. Dolayısı ile fotoğraflarına sizi etiketleyen kişiler de elbette ki olabilir. Etiketlendiğiniz fotoğrafları görmek için öncelikle profilinizden en sağda bulunan kısma tıklamanız gerekmektedir. “Olduğum Fotoğraflar” bölümünde sizi etiketleyen kişileri ve etiketlendiğiniz tüm fotoğrafları görebilirsiniz. Burada etiketlendiğiniz fotoğrafın profilinizde görünmesini istemiyorsanız, etiketlendiğiniz fotoğrafa tıklayarak sonrasında fotoğrafa dokunmanız gerekir. Bir sonraki adımda isminizin çıktığını göreceksiniz. Ona dokunun ve çıkan “Olduğun fotoğraflarda tut” seçeneğini pasif konumuna getirin.

instagram-bulundugun-fotograf

Bu işlemi gerçekleştirmeniz halinde etikelendiğiniz tüm fotoğraflar profilinizde gizlenecek, görüntülenmeyecektir. Bu şekilde etiketlendiğiniz fotoğraf profilde görünmez iken eğer ki etiketi sil seçeneğine tıklarsanız etiketi kaldırır ve resmi de profilinizden silmiş olursunuz. Instagram’da Etiketli Fotoğraflar Nasıl Gizlenir sorusunun da cevabı oldukça uygulaması kolay bir durum olup, İstediğiniz fotoğrafı gizleyebilir istediğiniz fotoğrafı profilinizde gösterebilirsiniz. Böylelikle içinize sinen veya sinmeyen fotoğraflar için ayrı ayrı işlem uygulayabilecek; isterseniz profilinizde görüntüleyebilecek isterseniz de profilinizde görüntülenmesini engelleyebileceksiniz. Sizde hemen Instagram’da Nasıl Fotoğraf Gizlenir yazısından sonra beğenmediğiniz, profilinizde gözükmesini istemediğiniz fotoğrafları yukarıda belirttiğimiz şekilde adımları uygulayarak gizleyebilirsiniz. Instagram her geçen gün bir güncelleme ile daha gelişerek kullanıcılara isteklere yanıt verecek şekilde geliştirmeler sunmaya devam ediyor.

instagram-oldugun-fotograflar-senecekler

You may also like...

1 Response

  1. Edipcan dedi ki:

    İşte İnstagram’daki en sevdiğim özellik bu! 🙂 İstenildiği takdirde hem tüm fotoğraflar için uygulanabiliyor hemde sadece işaretlediğimiz fotoğraflarda bunu gerçekleştirmemiz de mümkün oluyor. Tabi özellikle 2. durum gerçekten hayat kurtarıyor diyebilirim.

    Hele ki benim gibi gizli saklı işleri çokça olan biri için bulunmaz nimet haha 😀

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir