Instagram’da Başkasının Hikayesini Telefona İndirme

İnternette en çok ziyaret edilen sosyal mecraların başında gelen Instagram ülkemimizde de yoğunlukla kullanılıyor. Son yapılan açıklamalarda Türkiye Instagram kullanımında dünyada 6. sırada bulunuyor. Türkiye’nin Instagram üzerinde 34 milyondan fazla kayıtlı kullanıcısı var.

Instagram sürekli kendini yenileyerek kullanıcılarının karşısına çıkıyor. Önceden sadece duvarda gönderi paylaşılan ve fotoğraflara filtre uygulanan instagram rakibi Snapchat’ten bazı özellikleri kopyaladı. Böylece Instagram Story yani Hikayeler özelliği kazanmış oldu. Bu Hikayeler özelliği sayesinde kullanıcılar anlık olarak fotoğraf ve videolarını durum olarak nitelendirilen alanda paylaşabilir oldular. Instagram hikayeleri 24 saat boyunca yayında kalıyor ve sonra otomatik olarak siliniyor. Bunu bilen kullanıcılar Instagram’da takip ettikleri kişilerin profillerini sürekli takip ederek Instagram hikayelerini kaçırmadan izlemek ya da indirmek istiyorlar.

Instagram hikaye indirme işlemlerini size anlatacağımız bu özel yazıda resimli olarak nasıl yapacağınızı anlatacağız. Instagramda başkasının hikayesini telefonunuza indirmek için öncelikle telefonunuzun internet erişimi olmalıdır. Bu yöntemle Android telefonunuza herhangi bir mobil uygulama yüklemeden Instagram hikayelerini indirebileceksiniz. Bu sebeple bu yöntem oldukça avantajlı şekilde instagram hikayelerini indirmenizi sağlıyor. Telefonunuza bir instagram hikayesi indirmek istediğinizde şifresiz olarak bu işlemi Stories Watch sayesinde yapabilirsiniz.

Şimdi storieswatch.com aracı sayesinde başkasının instagram hikayesini telefonunuza nasıl indireceğinizi adım adım anlatacağız. Böylece telefonunuza indirdiğiniz instagram hikayesini tekrar paylaşabilir ya da üzerinde düzenlemeler yaparak sevdikleriniz ve arkadaşlarınızla instagram’da ve diğer sosyal mecralarda paylaşabilirsiniz.

Instagram Hikayesi Telefona Nasıl İndirilir?

  • İlk olarak telefonuzun tarayıcısından https://www.storieswatch.com adresine giriş yapın.
  • Sayfaya girdikten sonra ekranın ortasında bir arama kutusu göreceksiniz. Bu arama kutusuna instagram hikayesini indirmek istediğiniz kişinin kullanıcı adını yazıp arayın.
  • Arama sonuç ekranı çıkacak sonrasında karşınıza. Buradan doğru Instagram profilini bulup tıklayın.
  • Böylece karşınıza kişinin en son yüklediği hikayeler baştan sona listelenecektir.
  • Telefona indirmek istediğiniz hikayelerin sağ alt köşesinde bulunan Download (indir) butonuna tıklayarak telefonunuza instagram hikayelerini indirebilirsiniz.
  • Indirdiğiniz Instagram hikayeleri telefonunuzun indirilenler klasörü ya da Galeri menüsünde görünecektir.

Bu kolay adımları uygulayıp Instagram hikayelerini çok kolay ve hızlıca telefonunuza indirmeniz mümkündür. Bu yöntem yalnızca herkese açık instagram hesaplarında çalışmaktadır. Yani sadece herkese açık Instagram kullanıcılarının hikayelerini telefonunuza indirebilirsiniz.

Ersin

Napcan kiiii?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir