İngilizce Kursu Seçerken Nelere Dikkat Etmeli?

İş hayatından sosyal hayatımıza kadar İngilizce her yerde karşımıza çıkıyor. İngilizce bilmenin önemini saymakla bitiremiyoruz. Peki, İngilizce öğrenmeye karar verdiğinizde sizi sırada bekleyen en önemli konu İngilizce kursu seçmek. İngilizce kursu nasıl olmalı, İngilizce kursu seçerken nelere dikkat edilmeli, iyi bir İngilizce kursu nereden bulunur gibi sorulara aklınızın takılıyor olması gayet normal. İngilizce kursu seçerken dikkat etmeniz gereken detaylara sıra sıra değineceğiz. Ders içerikleri, materyaller, ana dili İngilizce olan öğretmenler hatta ulaşımı kolay olması bile sizi İngilizce öğrenirken önemli ölçüde rahatlatacaktır.

İşte, İngilizce kursu seçerken bunlara dikkat etmelisiniz!

Ulaşım kolaylığı

İngilizce kursu seçerken sizi zorlamayacak bir konumda olması motivasyon ve ulaşılabilirlik konusunda önemlidir. Ulaşım kolaylığı hem çalışanlar hem de öğrenciler için büyük rahatlık sağlamaktadır. British Town Şişli İngilizce kursu; metrobüs, otobüs, metro ve bazı lokasyonlardan yürüme mesafesindedir. Böylece işten çıktığınızda ya da evden kursa giderken rahatlıkla ulaşmanız derse ilginizi verebilmeniz ve yeni bilgiler öğrenme sürecinde önemlidir.

Anadili İngilizce Öğretmenler

İngilizce öğrenmeye karar verdiyse konuşma dili İngilizce olan ülkelerde deneyimi olan öğretmenler tarafından İngilizce eğitimi almanız çok önemli. Size ancak İngilizceyi ana dili İngilizce olan öğretmenler iyi bir şekilde öğretebilir. British Town Şişli İngilizce kursu öğretmen kadrosu anadili İngilizce olan öğretmenler tarafından oluşturulmuştur. İngilizce öğrenmeye yeni başlayacak öğrenciler için ana dili İngilizce olup Türkçe bile eğitmenler eşliğinde gerçekleştirilir.

Kaliteli Ders İçerikleri

İngilizce öğrenirken günlük yaşantıdan iş hayatına ya da gezmek gibi birçok alandan deneyimlerin de yer aldığı konularla öğrenmek önemlidir. British Town Şişli İngilizce kursu olarak belirlediğimiz İngilizce ders içerikleri ile öğrencilerin karşılaşacağı her durum hakkında bilgi sahibi olmasını ve bu konularda İngilizce bilmesini hedefliyoruz.

Kur Garantisi Verme

İngilizce kursu seçerken nelere dikkat etmeli dediğimizde önemli detaylardan birisi de kurumun size aldığınız kuru garanti ediyor olmasıdır. Öğrenene kadar eğitim garantisi veren British Town Şişli İngilizce kursu, hazırlanan dersleri tamamlama ve gerekli pratikleri yerine getirdiğiniz takdirde kuru geçemezseniz size aldığınız kuru garanti edip tekrar veriyoruz.

Tüm Hedeflere Yönelik İngilizce

British Town Şişli İngilizce kursu sadece genel İngilizce dersleri ile eğitim vermiyor. Genel İngilizce dışında uzman olduğumuz İngilizce kurs programları;

  • Toefl, Ielts, Yds Sınavlarına Yönelik İngilizce,
  • Yoğun İngilizce kursu
  • İş İngilizcesi
  • Çocuklar İçin İngilizce Kursu
  • Hazırlık Atlama Kursu gibi birçok alanda İngilizce kursu eğitimi veriyoruz.

Ersin

Napcan kiiii?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir