Honda Passport Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi – Honda Passport Alınır mı?

Honda Passport Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi – Honda Passport Alınır mı?

2019 Honda Passport geçtiğimiz günlerde Los Angeles Otomobil Fuarı’nda tanıtılırken, güncellemeler sonucunda aracın arazi koşullarını seven otomobil severlere hitap ettiği görülmektedir. Güncellemeler sonucunda tampon ve çamurluk bölümlerinde daha fazla plastik odaklı çalışıldığı görülen araçta, 20’’ ölçülere sahip olan jant seti sayesinde yerden yüksek olmayı da başarıyor.

Honda AR-GE merkezi tarafından geliştirilmiş olan Honda Passport ABD’de üretilecek. 2019 yılının ilk aylarından itibaren de kullanıcıları ile buluşacak.

Honda Passport Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi – Honda Passport Alınır mı?

Honda Passport Genel Özellikleri

Honda’nın CR-V modeli ve pilot modeli arasında kalan 5 koltuklu Honda Passport, konforlu ve ferah bir araç olarak tanıtılırken, sınıfının en iyisi olarak belirtildi. Boyut olarak bakıldığında 7 koltuğuna sahip Pilot modeline yakın olduğu görülen araçta, 1.160 litre bagaj hacmi bulunurken, araçtaki arka koltuklar yattığı zaman bagaj hacmi 2.250 litreye çıkıyor.

Honda Passport için multimedya ekran boyutu 8’’ e yükseltilirken, Apple CarPlay ve Android Auto sistemlerine de multimedya ekranın sahip olduğu görülmektedir.

Honda Passport standart modeli için Honda Sensing adlı güvenlik sistemleri tercih edilirken, güvenlik açısından acil durum otomatik freni, kör nokta uyarı sistemi, ön çarpışma uyarıcısı, adaptif hız sabitleyici, otonom sürüş sistemi, şerit takip asistanı gibi özelliklerle birlikte çok açılı görüş kameralarının tercih edildiği görülüyor.

Honda Passport Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi – Honda Passport Alınır mı?

Honda Passport Teknik Özellikler

2019 Honda Passport, dört silindirli motor seçeneğine sahip olarak, V6 araçlarda standar olarak bulunacak. Bu motor sayesinde 280 beygir gücü ve 355 Nm tork üretilirken, dört tekerlekten çekişli alt yapısı sayesinde 9 ileri otomatik şanzımanı ile birlikte yere aktarılıyor.

Honda Passport’ta bulunacak 4×4 sistemine bakıldığında ise, tork iletim teknolojisine sahip olacak yapısı sayesinde %70 oranında tork değerini arka tekerleklere aktarabileceği gibi %100 oranında sol ya da sağ tekerleklere aktarabilmektedir.

Aynı zamanda araçta kum, çamur ya da kar gibi farklı sürüş modları bulunurken, sınıfında en iyi bagaj hacmine sahip olan araç olarak 2019 yılının ilk aylarından itibaren satışına başlanılacak.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir