GTA Püf Noktaları

Motosiklet, bisiklet ve arabaya binme imkânı ile Grand Theft Auto Vice City’de eşsiz bir eğlence sunuyor. Bu eğlenceye katılmak sizin de elinizde Gta Vice City İndir seçeneği ile oyun keyfini sürmeye hazır mısınız? Puanınız kaydedilecek ve ne kadar sürdüğünüzü bilebiliyorsunuz. Ayrıca, nehrin üzerindeki tekneler ile bir adadan diğerine ulaşım sağlayabiliyorsunuz. Bu oyunu ilginç kılan şey, Vice City’de, suya düştüğünüzde en kısa sürede “Wasted” yazan bir ekran. Vice City’de yüzemezsiniz, bu yüzden suda uzun süre kalırsan ölürsün. Gta Vice City İndir ve hemen ardından oyun dünyasına sende katıl!

Oyunla ilgili bir başka harika şey de Vice City’deki mülkünüze nasıl sahip olabileceğinizdir. Örneğin, Downtown Vice City’de bir helikopterle bir kasa satın alabilirsiniz. Eğer seni kovalayan polisler varsa, kasaya koşabilirsin. Seviyeleri geçtikçe bazı özellikler de size açılacaktır. Örneğin, Diaz Malikânesi Starfish Adası’nda bulunabilir ve Diaz’ı bir silahlı çatışmada yendikten sonra, malikâne Vercetti Sitesi olur. Havuzları, çift labirenti ve lüks teraslarıyla etkileyici bir konaktır. Bodrumda pompalı bir av tüfeği, vücut zırhı ve bir M4 alabileceğiniz küçük bir oda var. Aynı zamanda ara sıra görevi yapacağınız bir sürat tekneniz de var.

Gta Vice City İndir seçeneği ile sıkıcı olmayacak kadar ilginç karakterler ile zengin bir karakter havuzu sizi karşılıyor. Vice City’yi zamanın diğer oyunlarından ayıran şey, hikâye moduna ne kadar derin girdiğiydi.

Ersin

Napcan kiiii?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir