Galatasaray Oğulcan Çağlayan İçin Mahkemeye Gidiyor!

Galatasaray başkan yardımcısı Yusuf Günay, Oğulcan Çağlayan ile ilgili açıklamalarda bulundu. Oyuncu dava sürecinde ceza almıştı. Supertotobet Yusuf Günay açıklamalarında: UEFA, futbolcu kulübün kölesi değildir demesine rağmen verilen cezaya anlam veremiyoruz. Pazartesi günü bölge mahkemesine başvuruda bulunacağız dedi.

Oğulcan Çağlayan, devre arasında Rize Spor’dan ayrılarak Galatasaray’a imza atmıştı. Bu durum ile ilgili olarak da oyuncunun eski kulübü olan Rize Spor dava açarak, Galatasaray’dan tazminat talep etmişti.
Galatasaray ve Help Steps arasında imzalanan iş birliği anlaşmasının lansmanında konuşan Yusuf Günay, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Supertotobet giriş Oğulcan Çağlayan ile ilgili sözleşmesi Rizespor ile geçen yıl sona eriyordu. Rizespor da Oğulcan’ın sözleşmesini tek taraflı olarak 1 sezon daha uzatma kararı almıştır.

Bu durumu da Türkiye Futbol Federasyonuna bildirmişlerdir. Oğulcan Çağlayan ise sözleşme bitiş tarihinin 2020-2021’de sona erdiğini görünce 24 Haziran’da Türkiye Futbol Federasyonuna başvuruda bulunuyor. “Sözleşme uzatılmasına ilişkin sözleşmeyi kişi iptal ediyorum” şeklinde bir başvuruda bulunuyor. Türkiye Futbol Federasyonu görevlileri de opsiyon yerine tüm sözleşmeyi fesih ederek, futbolcunun lisansını da iptal ediyor. Bürokratik bir çıkmaza dönüşen bu durumda, Oğulcan birçok ceza alarak tamamen mağdur bir duruma getiriliyor. Bu konu ile ilgili UEFA nezdinde bir karar alınması için gereken adımları atacağız, çünkü karar yanlıştır ve hukuktan yoksundur.

Supertotobetsitesi.com

Ersin

Napcan kiiii?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir