Fransa’nın Türk Robben’i

Marsilya formasıyla ligde 3’üncü golünü 4. karşılaşmasında alan Cengiz, Fransa Ligi’nde popülerliğini arttırmaya ve övgüler almaya devam ediyor. Marsilyalı taraftarların “Türk Robben” lakabını taktıkları 24 yaşındaki milli futbolcu için L’Equipe manşetlerinde, “Marsilya’nın ilk iki golünde kritik paslarıyla atakları başlatan Cengiz Ünder, dün akşam Saint-Etienne karşısında Olympique Marsilya’nın attığı tüm gollerde yer alıyor. Saint-Etienne karşısında gösterdiği çok iyi performansını golle süsleyen Cengiz Ünder, Marsilya’nın üçüncü golünü kaydetti” ifadelerine yer verdi.

Fransızların Gözdesi Cengiz Ünder: Türk Robben!

Fransa Ligue 1’de Marsilya takımında giydiği forma ile kariyerini sürdüren Cengiz Ünder, Marsilya için oynadığı karşılaşmalarda şimdiye kadarki 4 maçta 3 tane golü rakip ağlarda buluşturdu. Bu bakımdan milli sporcu Marsilya ve Fransa taraftarlarının övgülerini almayı başardı.

Yakın zamanda Fransa’nın ve dünyanın en önemli spor gazetelerinden biri olan L’Equipe’de manşet olmayı başaran Cengiz Ünder, Fransa’nın yeni Türk Robben’ı oldu. ‘Cengo’ olarak bilinen Ünder, sol ayağını kullanıyor olması, karşılaşmalardaki hızı ve sıklıkla içeri kat edip attığı şutlarla beraber Fransa’da Türk Robben lakabını almayı başardı. Gazete manşetlerinde bu isim ile anılmaya başlayan yetenekli futbolcu, Fransa’daki futbol kariyerinde de oldukça yükseliştedir.

Fransa Ligue 1’in 4. haftasında Marsilya’nın Saint-Etienne’i 3-1 mağlup ettiği mücadelede milli oyuncu Cengiz Ünder, yaptığı sağlam vuruş ile takımının 3’üncü golünü kaydederek, galibiyette asist yaparak fayda sağlayan isimlerden biri oldu. restbetgiris.co

Ersin

Napcan kiiii?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir