Farmasi İle Doğru Makyajın 6 Sırrı

Farmasi Üye Ol ve sende daha fazla bilgiye ulaş!

  1. Cildinizi Yanlış Nemlendirmeyin

Cildinize göre uygun nemlendirici kullanmalısınız. Farmasi Üye Ol seçeneğiyle Farmasi dünyasında size uygun olan Nemlendiriciyi bulabilirsiniz.

  1. Yanlış Ruj Seçimi

Fondöten, cildin rengiyle orantı kurarken makyajın kalıcılığını artıran ve hataları kapatan bir makyaj çeşididir. Cildinizden çok açık renk veya çok koyu renk seçmek, cildinizde doğal olmayan bir görünüm oluşturur, diğer bir deyişle yüzünüzde bir maske varmış gibi görünür.

  1. Maskara’nın Aşırı Kullanımı

Gözlerinizi daha gösterişli yapmak için maskara kullanımı çok önemlidir. Ama abartmamalısınız. Maskara’nın fazla kullanılması, kirpiklerinizi bir taş gibi kurutarak sertleştirir; yoğun durmak yerine, ekli görünüm ve kümelenmeye neden olur.

  1. Yanlış Allık Uygulaması

Ten renginiz için iyi allık seçimi, makyajınızı daha çekici hale getirir. Allık seçimi ve uygulaması son derece önemlidir. Allık uygularken yüz formunuzu dikkate almalısınız. Fırçanızla karıştırmak için dokunduktan sonra, onu karıştırıp uygulamanız gerekir. Böylece doğal bir görünüm yakalayabilirsiniz.

  1. Pudra’nın Aşırı Kullanımı

Pudra, makyajı belirginleştiren ve düzgün bir görünüm sağlayan vazgeçilmez bir makyaj ürünüdür. Fakat eğer toz çok fazla kullanılıyorsa, yüzümüzü yapay görünüme dönüştürebilir. Pudra’nın gereğinden fazla olması halinde su ve havlu yardımı ile yüzünüzü hafifçe silebilirsiniz.

  1. Aşırı Koyu Kaşlar

Kaşlarınızı doğal renginden daha koyu bir renge dönüştürdüğünüzde, doğallığınızdan uzaklaşıp daha sert ve yapay bir görünüm kazandırırsınız.

Farmasi Üye Ol ve giriş yap adımları sayesinde yüzünüz için en doğru kılavuz artık elinizin altında!

Ersin

Napcan kiiii?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir