Faizsiz ve Taksitle Satılık Daire Almak

Ev almak isteyenler genellikle direkt olarak sahibinden almak istemektedir. Bunun onlara maddi olarak avantaj sağlayacaklarını düşünürler. Genellikle sektörde işlemler emlak şirketleri üzerinden devam ediyor olsa da onların hem satıcıdan hem de alıcıdan komisyon alıyor olmaları işlemin daha da pahalı olmasına neden oluyor. Birevim ile ekstra maliyetlere yüklenmeden ev sahibi olabilirsiniz. Birçok bu türden bir işlemi paralarını garantiye almak için yapıyor. O nedenle sahibinden satılık daire almak istiyorsanız daha dikkatli bir şekilde arama yapmalısınız. Aramanın sonuç vermesini istiyorsanız günümüzde internet üzerinden de araştırma yapma olanağınız var. Bu sayede ev satan şahıslar ile aranıza hiçbir kimseyi sokmadan görüşerek istediğiniz şekilde daire satın alabilirsiniz.

İstanbul’da satılık daire alırken dikkat edilmesi gerekenler

İstanbul satılık daire almak günümüzde sanıldığı kadar kolay değildir. Çünkü sektörün çok hızlı olması ve yüksek fiyatların telaffuz edilmesi nedeniyle daha dikkatli hareket etmek gerekiyor. Ayrıca fiyatların dalgalanması da dikkat çekicidir. Semte ve binanın yaşına göre detaylar fiyatlar arasında uçurumların olmasına neden olabiliyor. Aslına bakarsak her bütçeye uygun ev almak mümkündür. Tabi bu evin özelliklerinden feragat edilmesi anlamına gelmektedir. Ülkemizin en kalabalık şehri olmayı dolayısıyla sürekli olarak daireye ihtiyaç duyan birileri oluyor. Eğer sizde onlardan birisiyseniz araştırmanızı en iyi şekilde yapmanız gerekiyor. Uygun almak istiyorsanız sahibinden direkt olarak satışa sunulan daireleri araştırmaya dikkat etmenizde fayda var. Ya da Fuzulev ve benzeri sistemlere dahil olarak faizsiz bir şekilde konut sahibi olabilirsiniz.

Satılık Ev Almak

Satılık ev bulmak ve almak her insanın barınma ihtiyacını gidermek için kullandığı bir yol diyebiliriz. Bu yolu doğru şekilde uygularken satış işlemine odaklanmak gerekiyor. Satışı yaparken öncelikle dairenin pazarlık ettiğiniz kişiye ait olduğundan emin olmalısınız. Bunun için tapu ile birlikte gerekli kuruma giderek inceleme yaptırabilirsiniz. Ödenecek miktar yüksek olacağı için parayı elden noterde vermek mantıklı bir seçenek olacaktır. Ya da noter size evin satışının hazır olduğunu söylemede aktarım yapabilirsiniz. Hayatında belki ilk defa ev alabilecek kadar paraya sahip olan birisiyseniz dolandırıcılar ile karşılaşmamak için bunlara dikkat etmelisiniz. Aksi takdirde elinize bir şey geçmeden rahatça tüm birikiminizi dolandırıcılara kaptırma riskiniz olabilir. Dar gelirliler için ise önerimiz toki evlerine başvuru yapmak olacak.

Ersin

Napcan kiiii?

1 Response

  1. Gökçe dedi ki:

    Toki başvuru yaptım ama çıkmıyor. Birevim ve Fuzulev ile şansımı deneyeceğim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir