Facebook Yöneticileri Tarafından Kapatılan Hesapları Geri Açma

Günümüzde sık bir kullanım şekline sahip olduğumuz Facebook, belirli kural ihlalleri veya bir takım spam bildirimleri sebebiyle kendimize ait olan profilimizi kapatabilir. Bu durum olağan bir durum olduğu gibi, çözümü ve tekrar hesabınızın açılması da mümkündür.

Bilinçli olarak veya farkında olmayarak yaptığınız Facebook kural ihlalleri, facebook editörleri tarafından hesabınızın kapatılmasına sebebiyet vermektedir. Hesabınızı tekrar açtırmak veya geri almak amacıyla yapacağınız işlem ise, Facebook yönetici editörlerine bir mail atmaktır.

Uygunsuz kullanım, çok arkadaşlık isteği gönderme, kısa zamanda çok fazla gruba katılma, kısa zamanda çok sayfa facebook sayfası beğenme veya başkaları tarafından fazla şikayet edilme durumları, facebook profilinizin ve hesabınızın kapatılması ile sonuçlanabilmektedir. Böyle bir durum başınıza geldiğinde, hesabınıza ulaşmak istediğinizde hesabınızın artık kullanılmaz durumda olduğu mesajı ile tarafınıza bildirilecektir.

Bu durumun çözümü için yaptığımız araştırmalar, Facebook’un yönetici editörleri tarafından kontrol edilen mail adreslerinden bir tanesine mail atmanız gerektiği sonucunu karşımıza çıkartmıştır. Bu mail adresleri;

şeklindedir.

Göndereceğiniz bu mailler, Facebook’un genel editörleri tarafından kontrol edileceği ve bu editörlerin de Türk olmaması sebebiyle İngilizce olarak yazılmalı, durum hakkında detaylı bir bilgi içermelidir. Yazdığınız maile mutlaka kapatılma sebebi her ne ise, onu tekrarlamayacağınızı garanti eden birkaç cümle eklemeniz gerekmektedir.

Daha önce gönderimi yapılarak başarı sağlanmış mailler arasında sizin için birkaç örnek inceleyerek, bir genel mail şablonu oluşturduk. Bu mail şablonunu kopyalayıp, ilgili facebook mail adresine göndermeniz durumunda facebook hesabınızı tekrar açtırma ihtimalinize gün doğacaktır.

Deneyeceğiniz bu yöntemin yüzde yüz geçerliliği olmamakla birlikte, tamamıyla editörlerin inisiyatifine ve aldığınız spamların derecesine bağlı olarak başarı veya başarısızlıkla sonuçlanacaktır.

Göndereceğiniz Mail:

Hello Madam / Sir,
I made a big mistake. I wanted to my friends say something about me and i forgot to shange the message. So you deleted may account.
I am very very sory because of it. Can you active my account again please?
That is the warning “Your account has been disabled by an administrator. If you have any questions or concerns, you can visit our FAQ page here.”
What can i do to be activated my account again?

Cevap olarak da size bir mail daha gelecektir ona da alttaki cevabı vermeniz gerekmektedir.

Hi admin. You are right. I had not known the some rules so that im a new member. I have just joined to imaginary-world of internet, So i had not known the somethings. I apologize with you and I am sorry. Can you open my account for once? I will be grateful, I do not make a mistake again. Thank you !

Ersin

Napcan kiiii?

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir