Eti Plasiyer Çalışma Şartları ve Maaşları 2021

Türkiye’nin en büyük firmalarından birisi olan Eti, yeni plasiyer çalışan arayışına girdi. Plasiyer çalışanlar, genellikle firmaların mallarını toplayarak arabayla dağıtım yapan çalışanlardır. Yüksek bir kurum olması nedeniyle plasiyer arayışında oldukça titiz ve dikkatli davranan firma, güvenilirlik konusuna da büyük önem veriyor. Daha önce plasiyer çalışanlar konusunda güven problemi yaşayan Eti, sizden bir memur kefil istiyor. Kefil bulamazsanız ve firma size güvenmezse maalesef işe alınmazsınız. Peki işe alınan plasiyer çalışanlar, hangi şartlarda çalışırlar ve ne kadar maaş alırlar?

Eti Plasiyer Çalışma Şartları

Plasiyer olarak çalışma şartlarına göz attığımız zaman, Eti firmasında günlük 9 saat çalışırsınız. Firma ana depolarının açılışlarını ve malların araca yükleniş kısımlarını sabahın erken saatlerinde yaptığı için, evinizin yakınına gelecek olan servis, sizi depoya kadar götürecektir. İşinizi bittikten sonra ve aracı teslim ettikten sonra aynı servis sizi evinize kadar götürecektir. Aynı zamanda bazı aksaklıklar nedeniyle 9 saat çalışma süreniz uzayabiliyor. Sizin yapacağınız tek iş, mallar arabaya yüklenirken gözlem yapmak ve yüklenen faturalanmış malları belirlenen yerlere bırakmak. Bunun haricinde hiçbir işiniz olmayacak.

Eti Plasiyer Maaşları

Plasiyer maaşına bakacak olursak, işe yeni girmiş bir personelin asgari ücretten %40 daha fazla maaş alacağını belirtebiliriz. Alacağınız maaş, yıllar geçtikçe artış gösterecektir ve sürekli sahada olduğunuz için de yemek paranız firma tarafından size verilen kartlara ayrıca yatırılacaktır. Yemek ücretini isterseniz alışverişlerde de kullanabilirsiniz. Ayrıca aylık olarak sattığınız ürünlerin tutarından da prim alabiliyorsunuz. Güzel bir potansiyel yakalayarak ne kadar çok ürün satarsanız, o kadar fazla prim alma şansına sahipsiniz. Bunun dışında da çalışanlara hiçbir ek ücret ödenmiyor.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir