En İyi Pos Sistemi Çözümü

İşletmelerinin işlerini büyütebilmesi için en yeni teknolojik tercihlerinden biri olan pos sistemi, gelişmiş raporlama seçenekleriyle size her şey hakkında bilgi verir. En iyi pos sistemi çözümünü içerisinde barındıran SimpraPOS ile işletmenizin kontrolünü kolayca sağlayabilirsiniz. Onlarca siparişi tek bir dijital ekrandan takip edebileceğiniz sistem ile personellerinizin de işletmenize hakimiyeti kolaylaşıyor. Hangi masaya hangi sipariş, kampanyalı menüler, oturma süresi ve ödeme takibi gibi detayları görüntülemenize izin vererek düzenli bir çalışma sistemi oluşturuyor.

Sipariş takibini yapmanızı kolay bir hale getiren özel işaretler ve semboller sayesinde kalabalık anlarda da servis kalitenizi ön plana çıkarabilirsiniz. Müşterilerinize daha iyi hizmet verebilmek için entegre edilmiş onlarca menüyü fiyat politikanıza ve stok durumunuza göre yenileyebilirsiniz. Ayrıca stok durumunun güncel halini sizlere gösteren ekran, sizi hiçbir zaman yarı yolda bırakmıyor. En çok satılan ürünler, en az satılan ürünler, tercih edilen içecekler ve kampanyaların durumunu kontrol ederek işletmeniz için yeni planlar yapabilirsiniz.

Tek Noktadan Tüm İşletmelere

SimpraPOS sadece müşteri takip programı değil aynı zamanda sahip olduğunuz diğer işletmelerin yönetimini tek noktadan yapabileceğiniz bir yazılımdır. Bilgisayar veya akıllı telefonunuzla o an orada olmadığınız anlarda bile her şeyden haberdar olabilirsiniz. Paket servis, self servis veya satış sonrası ödemenin takibini sizlerin yerine yapan bu pos sistemi, iş yükünüzü yarı yarıya azaltıyor. İnsandan kaynaklı hesap hatalarını da ortadan kaldırarak gelir-gider hesaplarını daha iyi yaparak yıllık büyüme hedeflerinize daha doğru bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Müşteri profili oluşturarak bu profilleri sisteme kaydeden sistem, müşterilerinizin en sevdiği yiyecekleri de kayıt altına alıyor. Böylelikle onlar için çeşitli kampanyalar, indirimler ve para puan avantajları sunabiliyorsunuz. Bu imkanlar ile birlikte daimi müşterileri elde ederek işletmenizin doğal bir reklamını yapabilirsiniz. Fiyatları değiştirebilir, yaptığınız her satışın kaydını tutabilir, bunları belgeleyebilir ve tüm işlemleri tek sistem üzerinden yapabilirsiniz. Restoran, kahve dükkanı, plaj, otel, pastane ve kafeteryaların tüm işlemlerini SimpraPOS’un özelleştirilmiş parametreleri ile yönetebilirsiniz. Kaydedilen veriler ile geçmişe dönük raporlamalar yapabilir ve geleceğe hazırlanabilirsiniz.

Ersin

Napcan kiiii?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir