Dünyaca Ünlü İçerik Pazarlaması Uzmanları Türkiye’de Buluşuyor

Zeo Agency bu yılda Doğu Avrupa’nın en büyük SEO etkinliğini gerçekleştiriyor. 2013 yılında SEOzone adı altında gerçekleştirilmeye başlanan etkinlik her geçen yıl artan katılımcı sayısı ile bu yıl da İstanbul’da misafirlerini ağırlayacak.

SEO, kısaca arama motoru optimizasyonu demektir. Özellikle e-ticaret ile ilgilenen herkesin az ya da çok fikir sahibi olduğu bu pazarlama stratejisi arama motorlarının web sitesi tanıması anlamına da gelir. SEO, temelde arama motorlarına sayfalarınızın Google’ın dizininde gösterilmeye değer olduğunu gösteren, ölçülebilir, tekrarlanabilir bir süreçtir. Web sayfanızın arama motorları tarafından tanınması, güvenilir olduğu anlamına gelir. Kullanıcı için de güvenilirlik çok önemlidir çünkü bu güvenilirlik web siteye kullanıcı trafiği ve satış olarak geri döner.

SEO, her geçen yıl bir adım daha ileri giden dijital dünyada markanızın bilinirliği için zorunluluktur. Bu zorunluluğun farkında olan Zeo Agency, uluslararası deneyimleri ayağınıza kadar getiriyor. İki gün boyunca sürecek olan Digitalzone18 sayısız SEO uzmanının yanı sıra pek çok katılımcıyı da ağırlıyor. 18 ve 19 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek organizasyonun ilk gününde SEO çalışmalarından pazarlama stratejilerine kadar birbiri ile bağlantılı internette satış taktiklerine dair konferanslar verilecek. Zeo Agency kurucu ortağı Yiğit Konur’un açılış konuşmasıyla başlayacak olan Digitalzone18’in ilk günü olan 18 Ekim’de Başarılı Bir İçerik Pazarlaması Projesi için Kılavuz Yaratmak, SEO ve İçerik Pazarlamasıyla Başarılı Bir PR Stratejisi Yaratmak, Etkin Video Pazarlama Stratejileri, Kullanıcı Deneyimi gibi pazarlama stratejilerini hedef alan konferanslar gerçekleşecek. 19 Ekim’de ise yine açılış konuşmasıyla başlayacak olan uluslararası etkinlik İleri Seviye Teknik SEO Stratejileri, Makine Öğrenme Temelli Analizler, 2018 Yılında Göze Çarpan PPC Stratejileri gibi başlıklarla devam edecek. Simültane tercüman eşliğinde dinleyebileceğiniz Digitalzone18, Radisson Blu Hotel-Şişli’de gerçekleşecek.

18 Ekim Konuşmacıları

●      Yiğit Konur – Zeo Agency Kurucu Ortak

●      Rıza Selçuk Saydam – Facebook

●      Laura Crimmons – Silverthorn Agency

●      Lexi Mills – Shift6

●      Matthew Kay – Aira

●      Selina Bieber –  Godaddy

●      Phil Nottingham – Phil Nottingham Ltd.

 

19 Ekim Konuşmacıları

●      Bartosz Gôralewicz – Elephate Agency

●      Larry Kim – Mobile Monkey

●      Kevin Richard- SEObserver

●      Baryy Adams – Polemic Digital

●      Fatih Özkösemen – Google

●      Gary IIIyes – Google

●      Cindy Krum – Mobile Moxie

●      Anders Hjorth – innovell.com

 

Ersin

Napcan kiiii?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir