Defacto İş Başvurusu, Çalışma Şartları ve Maaşları 2021

Ülkemizin en büyük giyim perakendecilerinden birisi olan DeFacto, uzun zamandan beri geniş ürün yelpazesiyle bizlere kaliteli hizmet vermektedir. Kısa zamanda büyük gelişmelere örnek olan ve aynı zamanda çocuk giyimden yetişkin giyime kadar her türlü ürünü bünyesinde barındıran firma, şu sıralar yeni şubelerini açmaya hazırlanıyor. Ayrıca firmaya, iş başvurusunda bulunmak isteyen insanlarımızın olduğunu duyunca da, sizler için Defacto firmasının çalışma şartlarını ve maaşlarını inceledik. Peki bakalım Defacto firmasının çalışma şartları ve maaşları nasılmış?

Defacto Çalışma Şartları

Defacto firmasında personellerin günlük çalışma süresi 8, haftalık ise 45 saati geçmemektedir. Yasalar gereği 45 saati geçmeyen çalışma süresine, gün içerisinde vereceğiniz çay ve yemek molaları da dahil edilmiştir. Ayrıca haftada bir gün izin hakkınızın olabileceği gibi, yıllık çalışma sürenizi doldurduğunuzda 14+2 günlük yıllık izin hakkına sahip olabiliyorsunuz.

Firmada bazı zamanlar tam gün çalışabilirsiniz fakat mesai ödemesi alamazsınız. Defacto firması, resmi tatiller dışında herhangi bir mesai ödemesi yapmamaktadır.

Defacto Maaşları

Defacto firmasında henüz yeni işe başlayan personeller asgari ücret kazanmaktadır. Bunun yanı sıra, yemek ve yol ücretleri de firma tarafından karşılanıyor.

Defacto firması için belirlenen aylık cirolar aşıldığı taktirde de, firma personelleri güzel bir primle ödüllendiriliyor. Kısacası giyim perakende devinin bünyesinde Maaş + Prim + Yemek + Yol gibi imkanlarla çalışabiliyorsunuz.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir