Cep Telefonundan Slayt Nasıl Yapılır?

Slayt hazırlamak birçok insan zor bir süreç oluşturan detayların başında yer alıyor. Onlarca bilgiyi ya da yapılan araştırmayı en eğlenceli ve dikkat çekici bir hale getirerek insanların beğenisine sunmak oldukça zor bir süreç. Ancak durumu daha da zorlaştıran noktalar süs konusu. Bunların başında cep telefonundan sunum hazırlamak yer alıyor.

Gelişen mobil teknolojiler sayesinde her şeyi içine sığdırabildiğimiz cep telefonlarından slayt yapmalarını da bekliyoruz. Fakat birçok insan cep telefonundan slayt yapma konusunda bir bilgi sahibi olmuyor. Biz de bu yazımızda sizler için cep telefonundan slayt nasıl yapılır? sorusuna cevap arayacağız.

İşte hem android hem de iOS işletim sistemine sahip telefonlarda kullanabileceğiniz mobil slayt yapma uygulamaları;

1- Canva

Bilgisayar ortamında harika tasarımları ücretsiz olarak ve herhangi bir program kullanım bilgisi gerektirmeden yapmanıza imkan sağlayan Canva, cep telefonunda da en büyük yardımcılarınızdan biri. Hem iOS hem de android sürümüne sahip olan uygulama ile ister şablonları kullanarak ister de kendiniz tasarlayarak farklı ve göz alıcı sunumları kolayca hazırlayabilirsiniz.

Bununla birlikte hazırladığınız sunumu farklı cihazlarda da açma imkanı, insanların Canva’yı seçmesindeki en önemli unsurlardan bir.

Canva iOS uygulamasına gitmek için tıklayın.

2- PowerPoint

Sunum denildiği zaman akla gelen ilk program Microsoft’un sunduğu PowerPoint oluyor. Uzun yıllardır kullanımda olan ve birçok insanın aşina olduğu programın ise iOS ve Android cihazlara uygun mobil uygulaması mevcut. Hemen hemen masaüstü versiyonu ile aynı arayüzü sunan PowerPoint uygulaması ile rahatlıkla mobil cihazınızdan sunumlar hazırlayabilir ve her anınızı değerlendirebilirsiniz.

 

PowerPoint iOS uygulamasına buradan gidebilirsiniz.

PowerPoint Android uygulamasına buradan gidebilirsiniz.

3- KeyNote

iOS işletim sistemine sahip akıllı telefonları kullanan insanların en sık tercih ettiği slayt uygulamalarından birisi de keynote. Basit arayüzü ve sunduğu farklı şablonlar ile ön plana çıkmayı başaran keynote uygulaması mobilden slayt hazırlamanın en pratik yollarından birisini oluşturuyor.  Slayt üstüne yazı ekleyip ufak illüstrasyonlar katmanıza izin veren uygulamayı iOS kullanıyorsanız denemenizde fayda var.

Keynote uygulaması için tıklayın.

4- SmartOffice

Listemizdeki son uygulama ise Android kullanıcılarının sıklıkla tercih ettiği bir uygulama olan SmartOffice. Telefon içerisinde az yer kaplaması ve birçok dosyayı rahatlıkla açabiliyor olması nedeni ile sıklıkla tercih edilen uygulama, kullanıcılarına nerede bulunurlarsa bulunsunlar slayt yapabilme imkanı sağlıyor.

SmartOffice uygulamasını edinmek için tıklayın.

Ersin

Napcan kiiii?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir