Casper VIA A1 Alınır mı? Özellikleri ve Fiyatı

2016 yılı içerisinde çıkan ve büyük bir takipçi kitlesi yakalayan Casper VIA A1’i inceledik. Tasarımıyla, özellikleriyle Casper VIA A1 özellikleri nelerdir? VIA A1 ne kadar? Casper VIA A1 alınır mı? sorularının cevaplarını birlikte inceleyelim.

Casper VIA A1 Özellikleri Nelerdir?

8 çekikirden 1.8 GHz işlemcisi ile tam bir performans canavarı olan Casper VIA A1, sınırları zorlayanların tercih edebilecekleri cinsten. Dahili hafızası 64 GB olan VIA A1, 128 GB’a kadar SD kartlar ile desteklenerek yüksek bir depolama hacmine sahip oluyor. Tam 4 GB ram ile hız tutkunlarını da memnun edecek olan Casper VIA A1Kullandığı 4.5G LTE ile 300 Mbps’ye kadar indirme, 50 Mbps’ye kadar yükleme hızı ile kullanıcılarını memnun etmeye çalışıyor.

Parmak izi okuyucusu ile bireysel güvenliğe önem veren VIA A1, 13MP Flashlı arka kamera ve 8MP ön kamera ile az ışıkta bile mükemmel performans sağlayabilen bir fotoğraf deneyimi sunuyor. 5.5 inçlik Full HD IPS ekrana sahip olan Casper VIA A1, ekran Flashı ile selfie keyfini kolaylaştırıyor.

Casper VIA A1 Ne Kadar?

Gorilla 3 ile darbelere karşı oldukça dayanıklı bir ekran deneyimi sunacak olan Casper, VIA A1 ile telefon pazarındaki payını yükseltmeyi hedefliyor. Gövdesindeki alaşımın %97 oranında metal içerikli olduğunu bildiren Casper, CNC elmas kesim yöntemi kesilen parlak köşelere sahip. 64 GB seçeneği ile alıcıları ile buluşan Casper VIA A1 Teknosa’da 1.499 Türk Lirasından temin edilebilir.

Casper VIA A1 Alınır Mı?

Az sayıda telefon seçeneğine sahip olan Casper, Android işletim sistemini en iyi değerlendiren firmalar arasında. Özellikle Marsmallow 6.0 ile birlikte geliştirilen özel Casper yazılımı sayesinde daha pratik ve hızlı kullanım sunan Casper, rakiplerine oranla daha uzun ömürlü pil deneyimini de beraberinde getiriyor. İmage uygulaması sayesinde 13 farklı fotoğraf filtresi sağlayan Casper VIA A1, dual pencere özelliği sayesinde kullanım rahatlığı sunuyor. Düşük bütçeli akıllı telefon arayıcılarının önemli tercihleri arasında yer alan Casper VIA A1, bakalım pazardaki payını artırabilecek mi?

Ersin

Napcan kiiii?

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir