Büyük Vienna Etkinliğine Çok Az Kaldı!

Tüm dünyada geniş yankı uyandıran ve sektörün global bazda lider firmalarını buluşturacak olan Viyana Uluslararası Oyun Expo 2018 etkinliği için geri sayım başladı. Hazırlıkların aylar öncesinde başladığı ve uzun süre gündemi meşgul edeceği tahmin edilen bu önemli etkinlik sektörde tüm dengelerin değişmesine sebebiyet verebilir. Çünkü gelen haberler firmaların fuar için büyük hazırlıklar yaptığı yönünde!

Viyana Uluslararası Oyun Expo 2018 Etkinliği 1 Ay Sürecek!

En yeni teknolojilerin ve en yeni ürünlerin tanıtımına da mazhar olacak bu önemli fuar tam 1 ay boyunca kapılarını ziyaretçilere açık tutacak. Benzer fuar etkinliklerinden çok daha uzun süre açık kalacak olan etkinliğe devasa bir ilginin olması bekleniyor. Bu nedenle etkinlik 31 Mayıs 2018 tarihinde başlayacak ve 1 Haziran 2018 tarihinde sona erecek. Bu süre zarfında son derece eğlenceli aktivitelerin de fuara renk katması bekleniyor.

Bu arada fuara katılım göstermek isteyen firmalar için kayıtlar halen devam ediyor. Şimdiye dek sektörün lideri olan markalar kayıt işlemlerini tamamladı. Gelen son bilgiler doğrultusunda fuarda yer alacak markalar için burayı tıklayın ve hangi markaların fuardaki rekabet sahnesinde yer alacağını öğrenin.

Bu önemli etkinliğe Avusturya’da yer alan Melia Viyana ev sahipliği yapacak. Etkinlik kapsamında 2 gün boyunca devam edecek olan konferans da düzenlenecek. Konferans kapsamında sektörde yaşanan gelişmeler, gelinen son nokta ve sektörün en yaygın sorunlarının ele alınması bekleniyor. Dünya genelinde takip edilen önemli isimlerin konuşmacı olarak yer alacağı bu konferansa katılım şimdiden oldukça büyük! Konferansa katılım göstermek için de önceden kayıt yaptırılması gerekiyor.

Fuar 3 Önemli Konferansa Ev Sahipliği Yapacak!

Aynı zamanda fuar kapsamında 2 de özel konferans düzenlenecek. Katılımcı sayısının bir hayli sınırlı tutulduğu bu özel konferans da en önemli konuların masaya yatırılacağı bir etkinlik olarak kayıtlara geçti. Bu özel konferans için de önceden katılım kaydının yaptırılması gerekiyor. Sınırlı sayıda yer olduğu gelen bilgiler arasında bulunuyor. Her iki konferans, sadece sektörün masaya yatırılması bakımından değil, bir network oluşturması bakımından da önem arz ediyor.

Geniş bir iş ağına sahne olacak fuar ve konferansların, büyük marka anlaşmalarına da zemin oluşturması bekleniyor. Etkinliğin girişimciler açısından da önem taşıdığı aşikar. Girişimciler network ağıdan faydalanmak açısından büyük bir heyecanla fuarın kapılarını açması bekliyor. İş fırsatları ile dolu olan bu önemli etkinliklerin aynı zamanda sektördeki gelişmeleri ve çağı yakalamak açısından da önem taşıdığını belirtmek mümkün.

Konferansların Temel Gündemi Yapay Zeka!

Günümüz teknolojisinin geldiği son nokta olarak kabul edilen yapay zeka konferansların ana gündem maddesi olarak belirlendi. Yapay zeka alanındaki en yeni gelişmelerin de ele alınacak olması, katılımcıları şimdiden heyecanlandırıyor. Bu arada casino teknolojisi de etkinliklerde ele alınacak olan konular arasında yer alıyor. Yeni teknolojilerin tanıtıldığı bu alanda mevcut durum mercek altına alınacak.

Elbette söz konusu teknoloji olunca sahtekarlık tespitlerinin konferans dışında kalması beklenemez. Etkinlik kapsamında sahtekarlıkların tespitine yönelik geliştirilen yeni yöntemlerin de masaya yatırılması bekleniyor. Bu yeni tekniklerin uygulama sahaları ve avantajları da konuşulacak. Fuar kapsamında düzenlenen konferanslarda daha farklı konuların ve yeni filizlenen problemlerin de mercek altına alınması bekleniyor.

Medyanın da bu etkinliğe büyük ilgi gösterdiği biliniyor. Bu nedenle tüm dünyada konferanslardan ve fuardan geriye kalan gelişmelerin medya tarafından detayları ile aktarılması bekleniyor. Hangi markaların farklı bir vizyon ile fuardaki yerini alacağı ise merak konusu. Endüstri liderlerini buluşturacak olan fuar için geri sayım başladı! Teknoloji gündemi Viyana’da düzenlenecek olan bu fuar etkinliğine odaklanmış durumda.

Ersin

Napcan kiiii?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir