Burak Can Öner, Babasının Tabancasıyla İntihar Etti

Süper Amatör Lig takımı Pamukörenspor’da oynayan Burak Can Öner’in vefatı spor camiasını sarstı. Psikolojik açıdansıkıntılar yaşadığı öne sürülen 25 yaşındaki futbolcu, babasının silahını ateşleyerek hayatına son verdi.

Aydın ilinde yaşamına son veren genç futbolcunun ölüm haberi spor camiasını şoke etti. Aydın Kuyucak’ta, 25 yaşında olan genç futbolcu ve yardımcı antrenör1xbet Burak Can Öner babasına ait tabancayı başına dayayıp, ateşleyerek yaşamını sonlandırdı.Aydın Süper Amatör Lig takımlarından Pamukörenspor’da forma giyen hem de yardımcı antrenör olarak görev yapan Burak Can Öner’in babasının Kuyucak’ın kırsal Horsunlu1xbet Mahallesi’ndeki, 2 katlı binanın altındaki su tesisatçısı ve hırdavat malzemeleri satışı yapılan dükkandan saat 09.00 sıralarında silah sesi duyuldu. Çevredekiler durumu polis ile sağlık ekiplerine bildirdi. 1xbet Ekipler intikal ettikleri adreste, Burak Can Öner’in cansız bedeniyle karşılaştı.1xbet 

PSİKOLOJİK SORUNLAR YAŞIYORDU

Belli bir zamandır psikolojik sıkıntılar yaşadığı ileri sürülen Burak Can Öner’in babasının ruhsatlı tabancasını başına dayayarak ateşleyip, intihar ettiği belirlendi.

POLİS NEDENİ ARAŞTIRIYOR

1xbet giriş Olay yerinde can veren Burak Can Öner, polis ve savcının olay mahalindeki araştırmalarının akabinde otopsi için Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesine Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Polis, Burak Can Öner’in intihar sebebini araştırıyor.

Ersin

Napcan kiiii?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir