BMW 3.18D Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi – BMW 3.18D Alınır mı?

BMW 3.18D Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi – BMW 3.18D Alınır mı?

BMW’nin en çok tercih edilen 3 serisi kasasına yeni üyeler katılmaya devam ederken, BMW 3.18D versiyonu da bunlardan biridir. BMW kalitesine ve konforuna sahip olan araç, tasarruflu olması ile de dikkatleri çekiyor.

2017 yılında ilk olarak çıkan ve altı farklı donanım seçeneği ile karşımıza çıkan BMW 3.18D model, 8 kademeli otomatik şanzıman özelliğini standart olarak sunarken, BMW 3.18D modeli için başlangıç fiyatı 214.000 TL olarak belirlenmiştir.

BMW 3.18D Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi – BMW 3.18D Alınır mı?

BMW 3.18D Genel Özellikleri

BMW 3.18 D modelinin genel özelliklerine bakıldığında iki parça halinde bulunan ön panjur ile klasikleşen model, ledli ön farlar ve daha küt olarak tasarlanmış yan aynaları dikkat çekmektedir. Bununla sınırlı kalmayan 3.18D modeli, stop gruplarının daha küçük olarak tasarlandığı bir model olarak karşımıza çıkarken; daha keskin karoseriyle daha şık bir görüntüye kavuşmuş olarak kullanıcıları ile buluşuyor.

BMW 3.18D modelinin iç mekan özelliklerine bakıldığında her zaman olduğu gibi kaliteli ve kusursuz bir işçilik ile beraber sade tasarımı ile göz zevkine hitap ediyor. Klasik BMW gösterge paneline sahip olurken, direksiyon simidi 3 kollu olarak dizayn edilirken; bu özelliği sayesinde elle daha iyi tutulması sağlanmış. Ön konsolda yer alan tuşlar ise, ergonomik özellikleri ile dikkatlerden kaçmıyor.

BMW 3.18D Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi – BMW 3.18D Alınır mı?

BMW 3.18D Teknik Özellikleri

BMW 3.18 D, 2.0 litrelik motoruyla da dikkatleri çekmesine rağmen, başarılı yalıtımı sayesinde iç kasa kesinlikle ses geçirmiyor. 2.0 litrelik 300 nmlik 143 hp güce sahip dizel motor çekiş sorununa neden olmazken, performansı açısından kullanıcılarını fazlaca mutlu edecek.  0-100 km hıza sadece 9.6 saniyede çıkarken, maksimum olarak 210 kilometrelik son hıza ulaşabiliyor.

BMW 3.18D yapı olarak sert bir süspansiyona sahip olmasına rağmen, konforlu sürüşlere de imkan tanımadan edemiyor. Sürücü yoldan gelebilecek darbeleri de çok az hissediyor. Aynı zamanda araç, yakıt tüketimiyle de kullanıcılarının takdirini toplamaktan vazgeçmiyor. 100 kilometrede yalnızca 6,5 litre yakıt tüketimiyle ne kadar tasarruflu olduğunu da gösteriyor.

Aynı zamanda 100 km bir hızla gidilirken ani fren yapılması durumunda 38 metre gibi kısa bir mesafede durabilmesi de ne kadar güvenli bir araç olduğunu da bir kez daha ispatlamış oluyor.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir