BİM Part Time İş Başvurusu, Çalışma Şartları ve Maaşları 2021

Ülkemizin en uygun fiyattan ürünlerini sergileyen BİM, sadece normal vatandaşları değil öğrenci arkadaşlarımızı da düşünüyor. Şubelerini kısa sürede genişleten ve ülkenin dört bir yanına dağılan BİM, part time çalışmak isteyen insanlarımıza da kapılarını açıyor. Peki BİM’de part time çalışma şartları nedir ve part time çalışanlara ne kadar maaş verilir?

BİM Part Time Çalışma Şartları

BİM firmasında part time olarak çalışmaya başlayacaksanız, yüksek ihtimalle kasada duracaksınız demektir. Kasada durmak da, büyük bir dikkat gerektiriyor. Özellikle ay sonunda ortaya çıkan açıklar, maaşınızdan kesilecektir. Part time çalışanlar için haftalık çalışma süresi 30 saat, aylık çalışma süresi ise en fazla 128 saat olarak belirlenmiştir. Personellerin bu sürenin üzerine çıkmaları kesinlikle mümkün değildir. Ayrıca okul durumunuz yoksa sizi akşam vardiyasına yazarlar ve çıkışlar akşam yapıldığı için firmadan bir hayli geç ayrılabilirsiniz.

BİM Part Time Maaşları

BİM firmasında aylık 128 saat olarak belirlenen çalışma süresini doldurursanız, 1050 TL net maaş alabilirsiniz. Maaşınızı alacağınız gün Cumartesi veya Pazar gününe denk gelirse de, maaşınızı 1-2 gün erken alabilirsiniz. Kısacası tam anlamıyla tam tarihinde maaş alabiliyorsunuz ve maaşınız genellikle hafta içi günlerinde eksiksiz şekilde yatırılıyor. Ayrıca firmada yemek masrafları da personele bırakılmıyor ve yol masrafı da karşılanıyor. Kısacası firmada 1050 TL Maaş+Yol+Yemek gibi imkanlarla çalışmanız mümkün.

Son olarak belirtelim ki, firmaya part time olarak giriş yaptığınız için sözleşmeli olarak çalışacaksınız. İstediğiniz zaman sözleşmeyi feshetme hakkına da sahipsiniz. Başvurunuzdan sonra da 1-2 ay geçmesine rağmen, işe alımınız da gecikebiliyor.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir