BİM Kaçta Açılıyor, BİM Açılış Saatleri 2021

Ülkemizin en büyük marketler zincirinden birisi olan BİM, uygun fiyatıyla da müşterilerin en çok tercih ettiği market şubelerinden birisi olmayı başarıyor. Yıllardan beridir uygun fiyatlıyla kaliteli ürünleriyle bizlere hizmet vermeyi başaran BİM, bazen bünyesine mükemmel ürünler kazandırdığı için de, insanlarımız bazen şubelerin kaçta açıldığını merak ediyor. Peki bakalım böylesine dev bir zincir olan BİM, kaçta çalışmaya başlıyor?

BİM Kaçta Açılıyor?

Bazı marketler zincirleri, hafta içi veya hafta sonları farklı saatlerde açılıp kapanabiliyor. Lakin bu durum, BİM için söz konusu değil. Çünkü sabah saat 09:00’da açılan BİM şubeleri, tüm gün boyunca toplamda 12 saat hizmet vermektedir. Yani sabah 09:00 sularında açılan şubeler, akşam saat 21:00 saatinde tamamen kapalı konuma geliyor.

BİM Hafta Sonu Kaçta Açılıyor?

Az önce de bahsettiğimiz gibi, BİM şubesi için hafta sonu veya hafta içi açılış saatleri kesinlikle değişkenlik göstermiyor. Hafta içi saat 09:00’da açılan BİM şubeleri, akşam saat 21:00’da kapandığı için bu durum hafta sonu için de geçerli oluyor.

BİM, son zamanlarda teknoloji devlerinin ürünlerini daha uygun fiyatla bünyesine kazandırmaya başladı. Bu nedenle şubeler, teknoloji severler için takip ediliyor ve herkes doğal olarak şubelerin açılış saatlerini merak ediyor. Yukarıdaki bilgilere dayanarak BİM şubelerine gidebilir, rahatlıkla alışverişinizi yapabilirsiniz.

 

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir