Bim Aktüel 10 Ağustos Neler Gelecek?

Evinizin ihtiyaçlarını Bim aktüel ürünleri ile bütçeyi aşmadan gönlünüzce alışveriş yaparak giderebilirsiniz. Aktüel ürünleri ile bir çok ailenin yüzünde gülümseme yaratan, ucuz yolla kaliteli ürün tüketmenin keyfini Bim aktüel ürünleri ile sağlayabilirsiniz. Bim aktüel ürünleri her hafta yenilenmeye devam ediyor. Peki, Bim aktüel 10 ağustos neler gelecek?

10 Ağustos Aktüel Katalogu

Mutfak severler için düzenlenen 10 ağustos aktüel katalogu ile birçok eksiğinizi giderebilirsiniz. Set üstü beyaz ocak uygun fiyatta kredi kartına 6 ay taksit ve iki yıl garanti süresi ile satışta. Kek fanusu, 12’li çay seti, 6’lı cam reçellik, cam sürahi ve yanında saklama kabı 5 parça ürün, fırın tepsisi, erzak kabı, kaydırmaz raf örtüsü, tezgâh üstü bölmeli düzenleyici, plastik çerezlik ve kaseler, tava ve sosluk setleri ile mutfak kapısını kapatıyor. Bayanların kullanmaktan vazgeçemediği mutfak eşyaları hem mutfağınızı hem de gözünüzü renklendiriyor.

Elektronik Aletlerde Bim Aktüel Ürünler

Teknolojinin de peşini bırakmayan Bim, kazanlı 5 bar buhar basabilen aynı zamanda su haznesi çıkabilen ütü, süper emiş güç, sessiz çalışma özelliği, 750 watt A sınıf patentli teleskopik emiş borusu ile elektrik süpürgesi sunuyor. Satış mağazalarından çok daha uygun fiyata alabileceğiniz aynı kalitedeki ürünleri çok daha ucuza alarak paranızın değerini fark edin.

Temizliğin Gücünü Evinizde Hissedin

Temizlik ürünlerinden vazgeçemeyenler için 100 tablet bulaşık makinesi deterjanı, 2’li hem banyo hem de mutfak için temizleyici, elde yıkama deterjanı, beyaz sirke, kireç çözücü, 8 kg. toz deterjan, özel serisi ile konsantre yumuşatıcı, sıvı Arap sabunu ile banyolarınızı ve evinizi şenlendiriyor. En çok kullanılan temizlik ürünlerinizi Bim aktüel ürünlerinden temin edebilirsiniz.

Kaynak  : https://aktuelsemti.com/

Ersin

Napcan kiiii?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir